Gombfoci-szponzornak állt véletlenül Magyarországon a Dallas Bobby Ewingja

A Dallas című televíziós sorozatból ismert Patrick Duffy és Scherer Péter főszereplésével gombfociőrültekről szóló vígjáték forog október 12-ig Magyarországon. Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátéka várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.
Nyikes Zoltán 2023. szeptember 16., szombat 12:28
A Dallas című televíziós sorozatból ismert Patrick Duffy és Scherer Péter főszereplésével gombfociőrültekről szóló vígjáték forog október 12-ig Magyarországon. Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátéka várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. szeptember 16., szombat 12:28

Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt, a Dallas Bobbyja, Patrick Duffy pedig mecénást játszik a romantikus sportvígjátékban, amely az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről szól és egyúttal tiszteleg a magyar játék előtt - olvasható az MTI-hez csütörtökön elküldött tájékoztatóban.

A történetben a főszereplőnek, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, de ekkor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon. Így újra esélyük nyílik kijutni az EB-re, hacsak addig le nem buknak.

A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László és Fekete Zsolt. A további szerepeket egyebek mellett Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, valamint Gáspár Sándor alakítják. (MTI)


Fotó: Gordon Eszter
Olvastad már?
"Eddig csak fifázott": 8 millió forintért vásárolta be túlsúlyos fiát a focicsapatba, rajtuk röhög fél Európa
Egy csehországi klub egy 22 éves fiatalembert enged játszani a felnőttcsapatában, miután az újdonsült focista édesapja 500 ezer cseh koronával, azaz mintegy 8 millió forinttal támogatta őket.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
MTK Budapest
Futács Márkó
Távozott az MTK Budapesttől Futács Márkó. A 33 éves támadó másfél éven át viselte a klub mezét, de az idei szezonban nem kapott játéklehetőséget, így a felek közös megegyezéssel bontottak szerződést.
Tovább az összes átigazoláshoz