Bölöni megpróbálta: "Dzsudzsáknak olyan igényei lehetnek, amelyeket nem tudnánk kielégíteni"

A belga bajnokságban veretlenül ötödik helyezett Royal Antwerp vezetőedzője, Bölöni László a DIGI Sport híradójának elmondta, szerinte miért nincsen jelenleg egyetlen magyar futballista sem az ottani élvonalban.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 16., vasárnap 13:24
A belga bajnokságban veretlenül ötödik helyezett Royal Antwerp vezetőedzője, Bölöni László a DIGI Sport híradójának elmondta, szerinte miért nincsen jelenleg egyetlen magyar futballista sem az ottani élvonalban.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 16., vasárnap 13:24

Bölöni László 2009-ben az év edzője volt Belgiumban, mostani csapata, a tavaly feljutott Royal Antwerp pedig hat kör után veretlenül ötödik a belga bajnokság tabelláján.

Nem mondom azt, hogy ugyanazok a problémák, mint ezelőtt egy évvel, nem mondom azt, hogy mindent csak az óvatosság szemszögéből nézünk, de azt sem merem mondani, hogy az Antwerppel bajnokságot kell nyerni, szó sincsen róla. Ha az első hat közé bekerülünk, akkor boldogok lehetünk – nyilatkozta a Sport24-nek Bölöni László.

Korábban Belgium népszerű volt a magyar futballisták körében, most azonban egyetlen honfitársunk sem szerepel az ottani élvonalban.

Jó lenne újra Juhászokat találni, a Genkben is volt két nagyon jó futballista, és ne is beszélünk akkor Fazekasékről. A magyarázat az lehet, hogy a belga körülmények egy kicsikét nehezebbek egy magyar játékosnak. Az is előfordulhat, hogy anyagilag nem kapják meg azt, amire számítanak. Mindenesetre fizikailag, játéksebesség, ütközések szempontjából, még taktikai szempontból is, a belga elég nehéz futball – fogalmazott Bölöni.

Pedig most, például Dzsudzsák Balázst ingyen leigazolhatná, akár az Antwerp is.

Én ismerem a játékost, azt mondanám, még kedvelem is. De megismétlem, elég nehéz a belga futball.

Amúgy nekem, hogy őszinte legyek, megfordult a fejemben, hogy javasoljam Dzsudzsákot errefelé, de azt hiszem, aki megfordult az orosz bajnokságban, aztán elkerült az Emirátusokba, annak gondolom, hogy anyagilag olyan igényei is lehetnek, amelyeket itt nem tudnának kielégíti.

Olvastad már?
Dzsudzsákot az angol másodosztályba ajánlották be, ennek a csapatnak segíthet - sajtóhír
Folytatódik Dzsudzsák Balázs csapatkeresési kálváriája. Szigetországi sajtóhírek szerint a magyar szélsőt a tavasszal még a Premier League-ben szereplő Stoke Citynek ajánlották be, ahol komoly erősítésként tekintenének rá.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz