Bogdán reméli, hogy bevédte magát a Rangers elleni bravúrokkal: "Jelenleg én vagyok az egyetlen egészséges kapus"

A skót Hibernian liverpooli magyar kölcsönkapusa kikerült a csapatból, de riválisa sérülése miatt lehetőséget kapott a Rangers ellen és Steven Gerrardot is lenyűgözve élt is az esélyével, a mezőny legjobbja lett.
Dudás Gábor 2018. december 21., péntek 19:14
A skót Hibernian liverpooli magyar kölcsönkapusa kikerült a csapatból, de riválisa sérülése miatt lehetőséget kapott a Rangers ellen és Steven Gerrardot is lenyűgözve élt is az esélyével, a mezőny legjobbja lett.
Szerző: Dudás Gábor 2018. december 21., péntek 19:14

Mint arról beszámoltunk, maga Steven Gerrard, az angol foci élő legendája és a skót Rangers menedzsere dicsérte meg nagyon Bogdán Ádámot, a Hibernian magyar kapusát a két csapat 0-0-s bajnokija után. Bogdán Ádámnak már a 14. percben be kellett állnia posztriválisa, a Celtic elleni rangadón honfitársunkat kiszorító Marciano sérülése miatt és a meccs hősének bizonyult.

- Kicsit több helyzete volt a Rangersnek annál, amit én szeretek, de végül sikerült kapott gól nélkül lehozni a találkozót, zsinórban harmadszor maradt érintetlen a kapunk, ami nagyon pozitív és így komoly önbizalommal mehetünk majd neki a következő, szombati bajnokinak, bár tudjuk, hogy ennél többet kell nyújtanunk a győzelemhez. Jelenleg én vagyok az egyetlen egészséges kapus a keretben, ilyen a foci, váratlanul jönnek a lehetőségek, neked pedig készen kell állnod. Szerencsére én készen álltam és remélem, a kapuban maradhatok majd. Természetesen nagyon csalódott voltam, hogy a Celtic ellen nem védhettem, senki nem akar egy ilyen meccset kihagyni. Csalódott voltam, de nem mérges, csak mentem tovább. Ritka, de előfordul, hogy visszakapod gyorsan az esélyed, mint ahogy most is megtörtént. Ha pedig kihasználod az esélyt, megtarthatod a helyed a csapatban. Mindent megtettem, ami lehetséges volt, bízom benne, hogy erre szombaton is lehetőségem lesz majd - értékelt Bogdán a glasgow-i Evening Times cikke szerint.

A Hibernian 18 forduló után a 8. helyen áll a skót élvonalban, szombaton a 6. Livingstont fogadja majd hazai pályán.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz