MLS

Németh Krisztián távozhat Amerikából

Országot válthat a 30 éves magyar válogatott támadó, akinek a télen lejár a szerződése Kansasben.
Dudás Gábor 2019. november 18., hétfő 15:48
Országot válthat a 30 éves magyar válogatott támadó, akinek a télen lejár a szerződése Kansasben.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 18., hétfő 15:48

A csakfoci.hu információi szerint két és fél év után ismét elhagyja Amerikát Németh Krisztián. Bár egyes helyeken megjelent, hogy klubja, a Sporting Kansas City elcserélné a magyar válogatott csatár játékjogát, erről nincs szó. Némethnek ugyanis lejár a szerződése MLS-csapatánál, így szabadon rendelkezhet majd arról a játékos, hol folytatja a pályafutását.

Úgy tudjuk, nagy esélye van annak, hogy Németh nem marad az észak-amerikai profi ligában és országot vált a télen. Ezt a támadó is megerősítette honlapunknak.

- A szerződésem 2019 decemberéig szól a Kansasnél, a klubnak pedig nincs opciós joga az esetemben. Még nem dőlt el, hogy hol folytatom a pályafutásom, egyelőre feltérképezzük a lehetőségeimet. Annyit elárulhatok, hogy nem az MLS a prioritás, nem elsősorban az amerikai folytatásban gondolkodunk, de persze a futballban bármi megtörténhet - nyilatkozta Németh a csakfoci.hu-nak.

A 30 éves futballista 2018 augusztusában igazolt vissza Kansasbe a New Englandtől, ahhoz a klubhoz, ahol a magyar játékos 2014 és 2016 között már szerepelt, és akkor csapata legeredményesebb játékosaként zárt, kupagyőzelmet ünnepelhetett és övé lett a szezon gólja is.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Honvéd
William Gallas
A korábbi világklasszis védő, a francia William Gallas egyéni képzésért felelős edzőként dolgozik a Magyar Futball Akadémián.
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz