Kassai szuperrangadót kapott Európában, nem vezet meccset az NB I záró fordulójában

Eldőlt, hogy az elsőszámú magyar játékvezető, Kassai Viktor az NB I szombati játéknapja helyett nemzetközi mérkőzést vezet, ő dirigálja ugyanis a Belgium-Portugália összecsapást.
Csakfoci Admin 2018. május 30., szerda 12:29
Eldőlt, hogy az elsőszámú magyar játékvezető, Kassai Viktor az NB I szombati játéknapja helyett nemzetközi mérkőzést vezet, ő dirigálja ugyanis a Belgium-Portugália összecsapást.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. május 30., szerda 12:29

Három és fél hónap után újabb megtisztelő feladatot kapott Magyarország elsőszámú játékvezetője, Kassai Viktor, aki ismét nemzetközi porondon vezethet mérkőzést.

A hungarianfootball.com értesülései szerint a magyar bíró vezeti június 2-án, szombaton a belga válogatott Portugália elleni felkészülési meccsét a brüsszeli Baldvin Király Stadionban. A két csapat résztvevője a június 14-én kezdődő nyári oroszországi világbajnokságnak, így addig barátságos mérkőzéssel készülnek a tornára.

A 42 éves tatabányai születésű bíró munkáját Albert István és Georgiou Theodorosz asszisztensként segítik, míg a negyedik játékvezető Karakó Ferenc lesz.

Kassai legutóbb február 15-én, az Lyon-Villarreal (3-1) EL-meccsen dirigálhatott külföldön, míg itthon, az NB I-ben a Mezőkövesd-Újpest (0-1) találkozón fújta a sípot.

Olvastad már?
Kassai 100-nál is több lapot osztott ki idén – ő a legbőkezűbb játékvezető az NB I-ben
A 42 éves játékvezető hatalmas mérföldkövet lépett át a mögöttünk hagyott fordulóban. Kassai Viktor idén száznál is többször figyelmeztette a szabálytalankodó játékosokat az NB I-ben, mellette csak két kollégája tartja vele a lépést.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Kisvárda
Figyelmeztetés a légiósoknak
Az NB I-es klub egy jogi szakértőn keresztül adott ki hivatalos közleményt a légiósok helyzetével kapcsolatban.
Paksi FC
Ötvös Bence
A Paks is érdeklődik a Kisvárda nyáron lejáró szerződésű játékosa, Ötvös Bence iránt. (Nemzeti Sport)
Tovább az összes átigazoláshoz