Nikolic: "Problémánk van a gólszerzéssel" - a BATE-meccs értékelése

A MOL Vidi FC vezetőedzője nem volt elégedett a látottakkal a BATE Boriszov elleni EL-csoportmérkőzést követően. Marko Nikolic úgy véli, problémák vannak a góllövéssel, amire rávilágított a meccs utáni értékelésében.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 20., csütörtök 21:25
A MOL Vidi FC vezetőedzője nem volt elégedett a látottakkal a BATE Boriszov elleni EL-csoportmérkőzést követően. Marko Nikolic úgy véli, problémák vannak a góllövéssel, amire rávilágított a meccs utáni értékelésében.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 20., csütörtök 21:25

Mint ismeretes, a MOL Vidi FC hazai pályán 2-0-ra kikapott a fehérorosz BATE Boriszov ellen az Európa Liga L-csoportjának első felvonásán. A találkozó után a fehérváriak vezetőedzője, Marko Nikolic értékelte a látottakat.

– Gratulálok a BATE-nak a három pont megszerzéséhez, azonban csalódott vagyok a végeredmény miatt. Bele lehetne menni egy mély elemzésbe, hogy miért kaptunk ki, de inkább nem teszem. Többet érdemeltünk, több lehetőségünk volt, jól játszottunk – kezdte a meccs utáni sajtótájékoztatón Nikolic.

Egyértelmű, hogy az ellenfél kapuja előtt nem voltunk elég élesek. Az előző szezonban Danko Lazovics volt a házi gólkirály, mellette Huszti Szabolcs és Loic Nego rúgta a legtöbb gólt, és ez is azt mutatja, hogy problémánk van a gólszerzéssel.

A játék többi részével nem volt probléma, leszámítva a második bekapott gól utáni részt. Köszönöm a szurkolóknak, hogy kilátogattak a mérkőzésre, és remélem, hogy sokan közülük úgy gondolják, hogy ott lesznek majd a Magyar Kupa-meccsünkön és a bajnokságban, nagy szükség van rájuk. Gratulálok a játékosaimnak, hiszen mindent mindent kiadtak magukból, jó hozzáállással játszottak végig.

Olvastad már?
EL: Hiába nyomott a Vidi, gólokat a BATE lőtt - videó
Bár az első és a második félidő elejét megnyomta a Vidi hazai pályán a BATE Boriszov ellen, mégis két góllal jobbnak bizonyultak a fehéroroszok az Európa Liga L-csoportjának első felvonásán.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Újpest
Milos Kosanovic
A negyedik kerületiek szerződtették a szabadon igazolható szerb védőt, Milos Kosanovicot.
Tovább az összes átigazoláshoz