Zseniális videó: Schäfert kihívták kő-papír-ollózni a szurkolók, de pórul jártak - már az Union Berlin is üzent

A magyar válogatott középpályása ezúttal is nagy formában volt.
Budai László 2024. március 27., szerda 14:36
A magyar válogatott középpályása ezúttal is nagy formában volt.
Szerző: Budai László 2024. március 27., szerda 14:36

Schäfer András ezúttal is hallatott magáról a magyar válogatott mérkőzését követően. Az Union Berlin középpályását kő-papír-ollózni hívta ki néhány magyar szurkoló a Koszovó elleni találkozó után, a tét a labdarúgó meze volt. A játékot azonban Schäfer nyerte, így a dressz maradt a futballistánál.

"Sosem veszítek" - ezzel a szöveggel osztotta meg a fentiekről készített videót a játékos, akinek már a klubja is üzent, hogy várják vissza Berlinben, ahol szintén próbára teheti magát. Schäfer egy Kylian Mbappé-üzenettel ("Ott leszek, semmi nem számít") reagált az Union Berlinnek.

Schäfer egyébként Szoboszlait is megtrollkodta a meccs utáni interjújában. Amikor az M4 Sport felvetette neki, hogy a Liverpool játékosa megpróbálta neki visszaadni a gólpasszt, akkor így reagált.

Lehet, hogy az nem Szoboszlai volt, hanem inkább "Szvolázi", ahogy Guardiola mondaná

- utalt mosolyogva Schäfer a Manchester City menedzserének emlékezetes nyilatkozatára, amikor nem tudta helyesen kiejteni a Liverpool-középpályás nevét.

Olvastad már?
Rossi kemény üzenete Gazdagnak: "Többet várok tőle, mit szépítsem?"
A magyar válogatott szövetségi kapitánya arról is beszélt, hogy Sallai Rolandot és Szoboszlai Dominikot nem tudja hasonló képességű labdarúgóval pótolni.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz