Fotó: ujpestfc.hu

Vignjevic: "Az első félidőben gyakorlatilag a pályán se voltunk"; Kuznyecov: "Érződött, hogy régóta nem nyertünk és feszültek voltak a játékosok" - edzői értékelések

Az NB I 13. fordulójának szombati játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Csakfoci.hu 2023. november 11., szombat 22:56
Fotó: ujpestfc.hu
Az NB I 13. fordulójának szombati játéknapján két mérkőzést rendeztek - így értékelték a látottakat a vezetőedzők.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. november 11., szombat 22:56

Diósgyőri VTK–Mezőkövesd Zsóry FC 2-0

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Kuznyecov Szergej (DVTK): – Küzdelmes meccsen vagyunk túl, mind a két csapat győzni akart. Sikerült az első félidőben gólt szereznünk. Az első félidőben elég szabadon mozgott a Mezőkövesd, ezért a másodikban átálltunk és vártunk arra, hogy majd a hibáiból előnyt tudunk növelni. Igaz, hogy nem a kontrákból, hanem egy szögletből ez sikerült is. Szeretném megdicsérni a játékosaimat a küzdelemért, beletették a szívüket-lelküket a győzelembe. Érződött, hogy régóta nem nyertünk és feszültek voltak a játékosok a pályán, remélem, hogy a következő fordulókban kicsit felszabadultabbak leszünk. Szerencsénk is volt néhány helyzetnél, ahol már nem a védelem és nem is a kapus, hanem a kapufa segített minket, de ahogyan mondják, a szerencséért meg kell dolgozni, és ezért meg is dolgozott ma a csapat. Örülök, hogy plusz három ponttal megyünk a válogatott szünetre. (M4 Sport)

Kuttor Attila (Mezőkövesd): – Lehet, most ez furcsán hangzik, de a szezon legjobb játékát mutattuk be. Nagyon büszke voltam a csapatra, amit megbeszéltünk, abból próbáltunk játszani, építkezni. Az eredmény nem tükrözte igazán a játék képét - mondta Kuttor, majd válaszolt arra a kérdésre is, hogy hogyan lehet javítani azon, hogy bemenjenek a ziccerek. - Ezt gyakorolni nem lehet, a végén valakinek kvalitásból be kell rúgnia a labdát a kapuba. Viszont amilyen gólokat mi kaptunk, lecsorgó ide-oda pattogó labdák.... A futball még nem adta nekünk azt, amit a játék képe alapján talán megérdemeltünk. Volt két kapufánk és egy ziccerünk itt a végén, talán ekkora ziccerük nekik nem volt, mint nekünk. A befejezéseknél élesebbnek kell lennünk, valaminek történnie kell, de ettől függetlenül ennyi ziccerből is lehetett volna gólokat rúgni. (M4 Sport)

Újpest FC–Puskás Akadémia 1-2

A mérkőzésről ide kattintva olvashatsz bővebben!

Nebojsa Vignjevic (Újpest):Az egész mérkőzés alatt nem voltam elégedett, úgy érzem, hogy az első félidőben gyakorlatilag a pályán se voltunk. Igaz, hogy mi lőttük az első gólt, de utána leállt a játék, védekezésben nem voltunk hatékonyak, és nem presszionáltunk kellőképpen. A Puskás Akadémia egy jó, és intelligens játékosokból álló gárda, akik ellen nagyon nehéz. A második félidőt jobban kezdtük, volt néhány lehetőségünk, de nem volt igazi gólhelyzetünk. A végén egy kicsit a szerencse elpártolt mellőlünk, úgyhogy nagyon csalódott vagyok. Messze voltunk attól a játéktól, amit saját magunktól elvárunk, vannak még mindig hiányzó elemek a játékban. Az egyéni megmozdulások sem voltak mindig megfelelőek, ma egy sikertelen napot zártunk. A jelek szerint az égvilágon semmit nem tanultunk az előző találkozóból. Ha nyerünk, én akkor is arról beszélek, hogy vannak dolgok, amiket meg kell változtatni. Ezek nem változnak meg, és ez a legkomolyabb probléma, amivel meg kell birkóznunk. Vannak olyan játékosok, akik nem a győzelemért, hanem csak magáért a mérkőzésért lépnek pályára. Csak villogni akarnak, vagy megmutatni, milyen gyorsak, milyen technikásak. Ez nem a megfelelő attitűd. Most szükségünk van egy kis időre, az jó, hogy Tamás Krisztián újra hadba fogható lesz, Tim Hall-ról egyelőre nincs információm. (M4 Sport)

Hornyák Zsolt (Puskás):Az utolsó 20 percben azt éreztem, hogy fizikálisan az Újpest fölé kerekedtünk, kihasználtuk azt az erőt, ami bennünk volt, és amire az első válogatott szünet óta edzettünk. Ez érezhető ezeken a mérkőzéseken, főleg a ráadásban, a Diósgyőr ellen ugyanezt éreztem. A mérkőzés végén domináltunk, Colley nagyon jól szállt be, megmutatta, miért veszélyes. Ma is volt egy 100 százalékos helyzete, lehet jobb fizikális állapotban berúgta volna azt. Simon kapufájánál volt egy 10 perces passzív időszakunk, de a második félidő alapján megérdemelten nyertük meg a mérkőzést még akkor is, ha elég későn jött a győztes gól. (M4 Sport)

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Mohamed Ali Ben Romdhane
Tunéziában azt írják, hogy az Al Ahlyhoz igazolhat Mohamed Ali Ben Romdhane, honlapunk azonban úgy értesült, hogy a Fradinál egyelőre nem jelentkezett az egyiptomi csapat az üzlettel kapcsolatban.
ETO FC
Kuznyecov Szergej
Korábbi hírünknek megfelelően Kuznyecov Szergej lett a győriek új vezetőedzője.
ETO FC
Távozik a vezetőedző
Az NB II-ben szereplő ETO FC vezetősége szerződést bontott az első csapatot irányító Antonio Munozzal.
Tovább az összes átigazoláshoz