Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Két támadónak is konkrét ajánlata van - ugyanabban a klubban köthetnek ki

Információink szerint Funsho Bamgboye eladásáról tárgyal egymással a MOL Fehérvár és a Rapid Bukarest, de a román csapatban köthet ki Claudiu Bumba is.
Budai László 2023. január 24., kedd 9:10
Fotó: molfehervarfc.hu
Információink szerint Funsho Bamgboye eladásáról tárgyal egymással a MOL Fehérvár és a Rapid Bukarest, de a román csapatban köthet ki Claudiu Bumba is.
Szerző: Budai László 2023. január 24., kedd 9:10

A csakfoci.hu információi szerint a MOL Fehérvár két játékosa iránt is komolyabban érdeklődnek, így elképzelhető, hogy hamarosan távoznak a csapattól. Egyikük az a Funsho Bamgboye, akivel kapcsolatban múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy a Rapid Bukarestbe szerződhet.

Úgy tudjuk, Adrian Mutu együttesének érdeklődése valós, a csapatok egyeztetnek a nigériai-magyar kettős állampolgárságú labdarúgó klubváltásáról. Funsho ebben a szezonban 11 bajnokin két gólig jutott a Vidiben.

Mellette szintén elhagyhatja Fehérvárt Claudiu Bumba, aki ebben a szezonban 11 bajnokin lépett pályára, de sem gólja, sem gólpassza nem volt, és ki is került a csapat keretéből, így megfelelő ajánlat esetén nem lenne akadálya a távozásának. Úgy tudjuk, a futballistának van is ajánlata, ezért nem lenne meglepő, ha hamarosan eligazolna - persze itt is meg kell egyezni a MOL Fehérvárral. A román válogatott futballista fehérvári távozásáról ír egyébként a gsp.ro is, és érdekesség, hogy a román lap szerint Bumba következő csapata is a Rapid Bukarest lehet.

A Rapid alapcélként a felsőházi rájátszást célozta meg ebben a szezonban, de a klub legfőbb vágya, hogy visszatérhessen a nemzetközi porondra, már csak amiatt is, mert a 2023-as évben ünnepli alapításának 100. évfordulóját. Az élvonalban az első hat helyezett folytathatja a felsőházban, az együttes jelenleg az ötödik helyen áll.

Olvastad már?
Interjú a 14 év után távozó Honvéd-edzővel: „Volt olyan játékosunk, akit el akartak tanácsolni, de megesküdtem rá, hogy megtanítom passzolni”
Az elmúlt években több ajánlata is volt, de soha nem akarta elhagyni a Honvédot. 14 év után azonban mégis elérkezett a válás pillanata. Azonban továbbra is a fiatalok fejlesztésével és felkészítésével szeretne foglalkozni, de ez nem zárja ki, hogy NB I-es edző legyen, már csak azért sem, mivel rendelkezik olyan értékkel, amellyel sok szakember nem. Több egykori-Honvéd játékost is megnevezett, akik tehetségük alapján komolyabb pályát is befuthattak volna, de akad olyan is, akiről nem gondolta, hogy eljuthat a mostani szintre. Szereti a különcöket, mert művészeknek tartja őket, akik különleges bánásmódot igényelnek. Azt vallja: az utánpótlásban dolgozó edzőnek nem szabad mindent megtennie az eredményért, sokkal inkább képeznie kell a fiatalokat, mintsem a győzelmet hajszolni. Interjú Simon Miklóssal, a Magyar Futball Akadémia korábbi szakmai igazgatójával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Edzőkérdés
Marek Papszunt nevezte ki új edzőjének a Raków. A Fradival is hírbe hozott edző kapcsán a Csakfoci korábban jelezte, hogy nem benne gondolkodnak az FTC-nél.
Fradi
Játékoseladások?
"Csak különleges ajánlat esetén engedünk el játékost" - utalt Hajnal Tamás többek között Marquinhos vagy Varga Barnabás esetleges értékesítésére. (M4 Sport)
Légiósok
Szalai Attila
A török sajtó szerint a Galatasaray szívesen látná soraiban Szalai Attilát.
Tovább az összes átigazoláshoz