Forrás: BILDBYRÅN

Vidi: Fiatal svéd edző a legfőbb jelölt Huszti utódjának - itt vannak a részletek

A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a svéd AIK-ot irányított Bartosz Grzelak a legfőbb jelölt a MOL Fehérvár vezetőedzői pozíciójára.
Budai László 2023. március 14., kedd 11:41
Forrás: BILDBYRÅN
A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a svéd AIK-ot irányított Bartosz Grzelak a legfőbb jelölt a MOL Fehérvár vezetőedzői pozíciójára.
Szerző: Budai László 2023. március 14., kedd 11:41

Amint arról a csakfoci.hu kedd délelőtt beszámolt, információink szerint eldőlt, hogy nem a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor páros irányítja a jövőben a kieső helyre csúszott MOL Fehérvárt. (A hírt azóta a klub hivatalosan is bejelentette).

A csakfoci.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Vidinél a legfőbb jelölt utódként nem más, mint a 44 éves Bartosz Grzelak.

A Lengyelországban született, de már Svédországban felnőtt Grzelak játékosként középpályás volt. Edzőként legutóbb a svéd AIK együttesét irányította, és igen sikeresen, 2021-ben ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a bajnok Malmö, csak rosszabb gólkülönbségük miatt csúsztak a második helyre.

Grzelak korábban, öt évig a svéd IK Frej edzője is volt, utána a svéd U21-es válogatott asszistensedzőjeként dolgozott, majd 2020 augusztusa és 2022 augusztusa között vezette az AIK-ot, azóta nem volt csapata.

Úgy tudjuk, a Vidinél őt szeretnék megszerezni vezetőedzőnek, de a felek még nem egyeztek meg minden kérdésben. Információink szerint a trénernek Lengyelországból is van ajánlata, külföldi sajtóhírek pedig megerősítik, hogy a Górnik csábítja, de arról írnak, hogy a szerződés hosszában nem sikerült megállapodnia a lengyelekkel.

Olvastad már?
A Vidi bejelentést tett Husztiék sorsáról - hivatalos
Korábbi hírünknek megfelelően a MOL Fehérvár hivatalosan is bejelentette Huszti Szabolcs és Toldi Gábor távozását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz