Forrás: BILDBYRÅN

Vidi: Fiatal svéd edző a legfőbb jelölt Huszti utódjának - itt vannak a részletek

A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a svéd AIK-ot irányított Bartosz Grzelak a legfőbb jelölt a MOL Fehérvár vezetőedzői pozíciójára.
Budai László 2023. március 14., kedd 11:41
Forrás: BILDBYRÅN
A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a svéd AIK-ot irányított Bartosz Grzelak a legfőbb jelölt a MOL Fehérvár vezetőedzői pozíciójára.
Szerző: Budai László 2023. március 14., kedd 11:41

Amint arról a csakfoci.hu kedd délelőtt beszámolt, információink szerint eldőlt, hogy nem a Huszti Szabolcs-Toldi Gábor páros irányítja a jövőben a kieső helyre csúszott MOL Fehérvárt. (A hírt azóta a klub hivatalosan is bejelentette).

A csakfoci.hu megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Vidinél a legfőbb jelölt utódként nem más, mint a 44 éves Bartosz Grzelak.

A Lengyelországban született, de már Svédországban felnőtt Grzelak játékosként középpályás volt. Edzőként legutóbb a svéd AIK együttesét irányította, és igen sikeresen, 2021-ben ugyanannyi pontot gyűjtöttek, mint a bajnok Malmö, csak rosszabb gólkülönbségük miatt csúsztak a második helyre.

Grzelak korábban, öt évig a svéd IK Frej edzője is volt, utána a svéd U21-es válogatott asszistensedzőjeként dolgozott, majd 2020 augusztusa és 2022 augusztusa között vezette az AIK-ot, azóta nem volt csapata.

Úgy tudjuk, a Vidinél őt szeretnék megszerezni vezetőedzőnek, de a felek még nem egyeztek meg minden kérdésben. Információink szerint a trénernek Lengyelországból is van ajánlata, külföldi sajtóhírek pedig megerősítik, hogy a Górnik csábítja, de arról írnak, hogy a szerződés hosszában nem sikerült megállapodnia a lengyelekkel.

Olvastad már?
A Vidi bejelentést tett Husztiék sorsáról - hivatalos
Korábbi hírünknek megfelelően a MOL Fehérvár hivatalosan is bejelentette Huszti Szabolcs és Toldi Gábor távozását.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Ben Romdhane
Az FTC elismerte, hogy több klub is érdeklődik Ben Romdhane iránt, több ajánlat is érkezett a játékosért ebben a nyári átigazolási időszakban. Legutóbb az egyiptomi Al-Ahly érdeklődéséről lehetett olvasni. (Btolat)
Légiósok
Ádám Martin
A görög sajtó szerint Ádám Martin a napokban már el is utazik az Aszterasz Tripoliszhoz, hogy aláírja szerződését a leendő csapatánál.
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Tovább az összes átigazoláshoz