Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Nincs több kérdés, döntött a klub Husztiék jövőjéről

Honlapunk úgy értesült, hogy a klub jelezte Huszti Szabolcs és Toldi Gábor felé, hogy nem számítanak a munkájukra a továbbiakban.
Csakfoci.hu 2023. március 14., kedd 11:05
Fotó: molfehervarfc.hu
Honlapunk úgy értesült, hogy a klub jelezte Huszti Szabolcs és Toldi Gábor felé, hogy nem számítanak a munkájukra a továbbiakban.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. március 14., kedd 11:05

Tizenhárom mérkőzés - mindössze ennyi jutott a MOL Fehérvár FC kispadján Huszti Szabolcsnak és Toldi Gábornak, honlapunk ugyanis - az nso.hu-hoz hasonlóan -

megbízható forrásból úgy értesült, hogy a Vidinél jelezték az edzőpárosnak, hogy nem számítanak a további munkájukra. A csakfoci.hu úgy tudja, hogy az új vezetőedző szerdán érkezhet meg Fehérvárra.

Mint ismert, a fehérváriak a hétvégén csúsztak vissza a kiesést jelentő 11. helyre, tavaly október óta Huszti és Toldi NB I-es mérlege 3 győzelem, 4 döntetlen és 5 vereség volt, továbbá a Magyar Kupától is korán búcsúztak.

Frissítés1: a Vidi azóta hivatalosan is bejelentette a két edző távozását.

Frissítés2: már a legfőbb jelölt neve is ismert. Lásd alábbi cikkünket.

Olvastad már?
Vidi: Fiatal svéd edző a legfőbb jelölt Huszti utódjának - itt vannak a részletek
A csakfoci.hu információi szerint a legutóbb a svéd AIK-ot irányított Bartosz Grzelak a legfőbb jelölt a MOL Fehérvár vezetőedzői pozíciójára.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz