Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Fegyelmi vétség miatt kikerült a meccskeretből a magyar válogatott játékos

Nego Loicot fegyelmi vétség miatt nem nevezték a Honvéd elleni találkozóra.
Budai László 2023. március 18., szombat 19:23
Fotó: molfehervarfc.hu
Nego Loicot fegyelmi vétség miatt nem nevezték a Honvéd elleni találkozóra.
Szerző: Budai László 2023. március 18., szombat 19:23

A MOL Fehérvár a szombat 19.45-ös, Honvéd elleni mérkőzés felvezetőjében adta hírül, hogy a csapat válogatott játékosa, Nego Loic fegyelmi vétség miatt nem került be a meccskeretbe.

A futballista elfogadta a döntést, a héten is az első csapattal edzett, és a válogatott szünet után oda is várják majd vissza.

- Loic játékát fegyelmi okokból felfüggesztettük, ezért nincs a keretben, de az első csapat keretének tagja marad. Inkább egy megelőző lépésről van szó, úgyhogy csak előre nézünk - mondta ennek kapcsán Bartosz Grzelak, a Vidi új edzője az M4 Sporton.

Érdekesség, hogy Yevgen Makarenko viszont, akitől télen megváltak volna, és legutóbb novemberben nevezték meccskeretbe, most ott lehet a kispadon.

Olvastad már?
NB I: Fontos győzelemmel debütált a svéd edző a Vidi kispadján
Katona és Kodro gólja három pontot ért a MOL Fehérvárnak, amely ezzel megelőzte a Honvédot és elkerült a kiesőhelyekről, ahová éppen a kispestieket taszította.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC
Pap Eduárd
Román sajtóhírek szerint Pap Eduárd az NB II-es győri ETO FC együtteséhez került, a Botosani tulajdonosa azonban azt mondja, egyelőre még nem került pont az ügy végére.
Kazincbarcika
Bencze Antal
A szabadon igazolható Bencze Antal Kazincbarcikán folytatja pályafutását.
DAC
Samuel Petrás
A Zsolnától kölcsönvett Samuel Petrás a kölcsönjátéka letelte után is a DAC játékosa marad, miután a klub érvényesítette az opcióját és 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a kapussal.
Tovább az összes átigazoláshoz