Fotó: molfehervarfc.hu

Vidi: Egy ötszörös bajnokcsapat szabadíthatja ki Zivzivadzét a fehérvári pokolból - sajtóhír

A Vidinél hónapok óta száműzött Budu Zivzivadze a Közel-Keleten folytathatja pályafutását, ha a kérő meg tud egyezni csapatával.
Csakfoci.hu 2023. január 12., csütörtök 9:40
Fotó: molfehervarfc.hu
A Vidinél hónapok óta száműzött Budu Zivzivadze a Közel-Keleten folytathatja pályafutását, ha a kérő meg tud egyezni csapatával.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 12., csütörtök 9:40

Az ősszel, az Újpest-mezes baklövés után száműzött grúz válogatott támadó, Budu Zivzivadze már hónapok óta csak a MOL Fehérvár NB III-as csapatának a tagja, szerződése a nyárig szól a Vidinél, ám esélyesebb, hogy már ezen a télen elhagyja klubját a futballista.

A napokban a csatár ügynöke már felsorolta, mely országokból érdeklődnek a magyar klubjánál lefokozott játékosért, és külföldön most konkrétan meg is írták az egyik olyan klub nevét, amely esélyes lehet Zivzivadze szerződtetésére.

Az izraeli Sport5 információi szerint első lépésben kölcsönben szerződtetné Zivzivadzét az izraeli bajnokság harmadik helyén álló Hapoel Beer-Sheva.

Amelynek a cikk szerint elsősorban Újpesten szúrt szemet a grúz légiós, ahol a tavaly tavaszi  kölcsönjátéka során rendkívül gólerősen futballozott. Megjegyzik azt is, hogy a támadónak nagyon jó a megítélése az NB I-ben, igaz, arról nem írnak, hogy Zivzivadze hosszú ideje nem játszhatott már az élvonalban a kellemetlen ügye következményeként.

Az ötszörös izraeli bajnok Hapoel Beer-Sheva többek között portugál, román, olasz és ghánai légióst is tudhat a soraiban, de legeredményesebb játékosa egyelőre egy izraeli futballista, a 15 bajnokin 9 gólnál járó támadó, Rotem Hatuel.

Olvastad már?
DAC: A keretből kirúgott Balogh Norbert távozhat, de van egy komoly akadály
A magyar csatár hozzállása miatt nem kell csapatának, de kérdés, ki tudja majd megfizetni Balogh Norbertet.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Dárdai Pál
A 26 éves szélső, Fabian Reese a napokban a csapat nevében látogatást tett Dárdai otthonában, a célja pedig az volt, hogy meggyőzze a magyar trénert a júniusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról.
Magyarokat igazol?
Csepregi György
Három magyar játékos (ebből egy játszik itthon) van a belga élvonalba feljutó Beerschot magyar sportigazgatójának, Csepregi Györgynek a listáján. (Sportrádió)
Siófok
Vukmir távozott, megvan az utódja
Dragan Vukmir távozott a Siófok vezetőedzői posztjáról, utódja a legutóbb Ajkán dolgozó Jeney Gyula lett.
Tovább az összes átigazoláshoz