Fotó: dac1904.sk

DAC: A keretből kirúgott Balogh Norbert távozhat, de van egy komoly akadály

A magyar csatár hozzállása miatt nem kell csapatának, de kérdés, ki tudja majd megfizetni Balogh Norbertet.
Csakfoci.hu 2023. január 12., csütörtök 9:00
Fotó: dac1904.sk
A magyar csatár hozzállása miatt nem kell csapatának, de kérdés, ki tudja majd megfizetni Balogh Norbertet.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 12., csütörtök 9:00

Továbbra sem tagja az első keretnek Balogh Norbert, aki megfelelő érdeklődő esetén akár távozhat is a szlovák élvonalbeli DAC-tól. A magyar válogatott csatár tavaly februárban érkezett a Honvédtól – előbb kölcsönben, majd végleg – a dunaszerdahelyi klubhoz, ahol azóta 24 tétmérkőzésen lépett pályára, ezeken két gólt szerzett és két gólpasszt adott.

Októberben aztán egyike lett annak a két futballistának, akiket a másodosztályú Homonnától elszenvedett kupavereség után, azonnali hatállyal kizártak a keretből. A klub akkori magyarázata szerint hozzáállásbeli problémák miatt tehette parkolópályára a 26 éves támadót is Adrián Guľa vezetőedző, és Balogh azóta sem tudott visszakerülni az első csapatba, nem is edzhet együtt a legjobbakkal. Esetében az is gondot jelent, hogy alkata miatt sem fér bele a szakvezető elképzeléseibe.

A csakfoci.hu információi szerint nem is fog már visszakerülni, és hamarosan távozhat Dunaszerdahelyről a támadó, a klub jelenleg is keresi a megoldást az ügyében. A DAC számára azonban nehezítő körülmény lehet, hogy a hórihorgas futballistának még két és fél évig szóló szerződése van a csapattal, és a csallóközi klub csak úgy engedné el a játékost, hogy közben legalábbis minimalizálja a veszteségeit.

Eközben Balogh számára az NB I-es hazatérés sem tűnik jelenleg esélyesnek: úgy tudjuk, magyar élcsapatnál nem merült fel a szerződtetése, a többi klubnál pedig kevesebbet keresne mint légiósként. Így valószínűbb, hogy külföldön folytatja majd a pályafutását a DVSC, a Palermo, az APOEL és a Hull City egykori futballistája.

Olvastad már?
Az országot váltó Kleinheislert már a reptéren várták, így érkezett meg új állomáshelyére - videó
Kleinheisler László megérkezett Athénba, és hamarosan - ha átmegy az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon - aláírja szerződését a bajnokságot vezető Panathinaikoszhoz. Az sdna.gr a reptérről, helyszíni videóval jelentkezett, és beszélt is a játékos...
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Callum Styles
Angol sajtóhírek szerint valamivel több mint 2 millió fontos kivásárlási záradék szerepel Callum Styles szerződésében.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Angol sajtóhírek szerint a Championshipben vitézkedő Birmingham mellett az MLS-ben szereplő Philadelphia Union és a Toronto is ajánlatot tehet Brandon Ormonde-Ottewillért.
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Tovább az összes átigazoláshoz