Véget ért a Honvéd-kedvenc spanyol kalandja: „Külföldön szerettem volna folytatni, lezártam egy fejezetet”

A Real Oviedótól hazatérő Hidi Patrik újabb külföldi lehetőségben reménykedett, de nem kapta meg.
Csakfoci Admin 2018. szeptember 21., péntek 10:37
A Real Oviedótól hazatérő Hidi Patrik újabb külföldi lehetőségben reménykedett, de nem kapta meg.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. szeptember 21., péntek 10:37

Tavaly nyáron magyar bajnokként igazolt a spanyol másodosztályú Real Oviedóhoz Hidi Patrik. Tizennégy mérkőzésen kapott lehetőséget a középpályás, ezek során egy gólpasszt adott és kapott 3 sárgát. Aztán megsérült, és felépülését követően a vezetőedző nem tartott igényt a játékára.

Ahogy a csakfoci.hu is beszámolt róla, a Budapest Honvéd csütörtökön jelentette be, hogy a futballista visszatér hozzájuk. Rögtön adott is egy rövid interjút a csapat honlapjának.

„Elég mozgalmas nyaram volt, sok nevet hallottam a jövőmmel kapcsolatban, és igazából külföldön szerettem volna folytatni. Úgy gondolom, továbbra is van bennem annyi, hogy légiósként szerepeljek, de ezt most lezártam magamban, csatlakoztam a Honvédhoz és innentől kezdve csak az számít, hogy jól játsszak, és segítsem a csapatot.”

Őt akarták a volt játékostársak

Ahogy Hidi is jelezte, külföldön tervezte a folytatást, de nem kapott számára megfelelő ajánlatot, ezért választotta újra Kispestet, ahol kis híján kétszáz meccse van. Két hónapja a Honvédnál edz, így otthonosan fog mozogni a Bozsik Stadionban Honvéd-szerelésben.

„Az edzéseket végigcsináltam, a meccsek hiányoznak, várom már, hogy újra pályára léphessek.

A társak és az edzők is mondták, hogy jöjjek vissza, de nem ez volt a fő szempont, hanem, hogy lezártam egy fejezetet, újra játszhatok, és szeretném megmutatni, hogy tudok ugyanúgy teljesíteni, mint amikor itt voltam korábban és bajnoki címet szereztünk.”

Hidi ehhez még annyit tett hozzá, tudja, hogy a távozása óta sokan érkeztek a Honvédhoz, így meg kell küzdenie a helyéért a csapatban.

„Szeretném, ha minél többet játszanék, s úgy vélem, ha dobogón végzünk, akkor senki sem lenne majd elégedetlen.”

Neked ajánljuk
Átigazolások
Vasas
Kondás Elemér
Eldőlt, hogy az angyalföldi kispadon nem lesz váltás a válogatott szünet alatt, így továbbra is Kondás Elemér irányítja a Vasast.
ZTE FC
Christy Manzinga
Manzinga 17 mérkőzésen lépett pályára a ZTE-ben, most a dél-koreai másodosztályba igazolt.
Ferencváros
Botka Endre
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárossal Botka Endre - jelentette be hivatalos oldalán az NB I-es listavezető.
Tovább az összes átigazoláshoz