Véget ért a "csíki csoda": a Dinamo kiejtése után a címvédő ellen már nem volt esély

A Román Kupa nyolcaddöntőjében óriási bravúrral továbbjutó Csíkszeredának a Craiova elleni negyeddöntő jelentette a végállomást.
Csakfoci Admin 2019. február 28., csütörtök 21:31
A Román Kupa nyolcaddöntőjében óriási bravúrral továbbjutó Csíkszeredának a Craiova elleni negyeddöntő jelentette a végállomást.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. február 28., csütörtök 21:31

2018. november elsején rengetegen felkapták a fejüket a román harmadosztályban szereplő Csíkszereda bravúrjára: a Hargita megyei együttes rendes játékidős döntetlen és hosszabbítás (3-3) után büntetőpárbajban ejtette ki a 18-szoros bajnok és 13-szoros kupagyőztes Dinamo Bukarestet a Román Kupából. A székely csapat továbbjutása következtében "fejek is hullottak" a bukarestieknél, már a találkozó másnapján felbontották három labdarúgó szerződését.

Ma este már a negyeddöntő következett a kupasorozatban a csíki együttes számára, amely a Dinamóhoz hasonlóan a román élvonalban szereplő, ráadásul a kupában címvédő Craiovát fogadta. Ezúttal azonban nem jött össze a bravúr: a vendégek a félidőben 1-0-ra vezettek, majd a 80. és a 92. percben szerzett gólokkal végül magabiztos, 3-0-s győzelmet arattak, amivel bejutottak a sorozat elődöntőjébe, míg a Csíkszereda búcsúzott a Román Kupától.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Fortune Bassey
Cseh sajtóhírek szerint norvég vagy georgiai csapatba kerülhet Fortune Bassey, a Ferencváros 24 éves támadója.
Debreceni VSC
Szécsi Márk
Az NB I-ben szereplő Debreceni VSC 2025-ig meghosszabbította Szécsi Márk szerződését.
Kazincbarcika
Varga Attila
A Kazincbarcika a mai nappal felmentette a munkavégzés alól Varga Attila vezetőedzőt. Az új szakvezető személyéről a későbbiekben ad tájékoztatást a klub.
Tovább az összes átigazoláshoz