Hidi is távozhat. Fotó: vasasfc.hu

Vasas: Folytatódhat a nagytakarítás, ez az öt játékos is távozhat

A csakfoci.hu információja szerint Hiditől, Bobáltól, Hegedűstől és Márkvárttól is megválhatnak Angyalfödön, de Pátkai sem kap új szerződést.
Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 9:16
Hidi is távozhat. Fotó: vasasfc.hu
A csakfoci.hu információja szerint Hiditől, Bobáltól, Hegedűstől és Márkvárttól is megválhatnak Angyalfödön, de Pátkai sem kap új szerződést.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. május 26., péntek 9:16

Csütörtök este számoltunk be arról, hogy a Vasas hivatalosan is bejelentette Dombó Dávid, Balogh Norbert és Silye Erik távozását, akiket ma reggel Feczesin Róbert követett.

Honlapunk pedig úgy értesült, hogy Feczesinhez hasonlóan Pátkai Máté sem kap már új szerződést Angyalföldön, sőt hamarosan újabb játékosok hagyhatják el az NB I-ből kiesett csapatot. A csakfoci.hu információja szerint nagy eséllyel nem marad Angyalföldön Bobál Gergely, Hidi Patrik, Hegedűs János és Márkvárt Dávid sem.

Hegedűs télen érkezett a piros-kékekhez és öt NB I-es mérkőzésen lépett pályára, Márkvárt 2021 nyara óta tartozik a Vasas keretéhez, március elejétől azonban csak a tartalékcsapatnál számítanak rá, Hidi pedig egy évvel ezelőtt igazolt a klubhoz, összesen 32 meccsen kapott lehetőséget. Bobál Gergely 2021 nyarán került a Vasashoz, a mostani szezon nagyobb részét viszont már Mezőkövesden töltötte kölcsönben, ahol egy gólig jutott.


FRISSÍTÉS

Cikkünk megjelenését követően nem sokkal a Vasas hivatalosan is bejelentette, hogy nem hosszabbítják meg Pátkai Máté júniusban lejáró szerződését. A 23-szoros válogatott középpályás három év alatt összesen 67 tétmérkőzésen lépett pályára, melyeken 10 alkalommal szerzett gólt.

Olvastad már?
Fradi: Távozhat a 4-szeres bajnok, magyar válogatott középpályás 
Bár a felek még tárgyalnak egymással, jelen állás szerint Vécsei Bálint nagy valószínűséggel elhagyja a zöld-fehéreket. 
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Bobál Dávid
Végleg megvásárolta az MTK Budapest Bobál Dávid játékjogát a Mezőkövesdtől.
MTK Budapest/Paks
Rácz Gergő
Az MTK végleg megvásárolta Rácz Gergőt a Paksi FC-től, miután a 27 éves kapus a tavaszi idényben kölcsönben erősítette a fővárosiakat.
NB II
Bejelentették az új edzőt
Hivatalos bejelentés: NB II-es csapatnál nevezték ki a Vidivel Magyar Kupát nyert edzőt.
Tovább az összes átigazoláshoz