Fotó: www.mlsz.hu

Sallai: "Öt pontos passzunk nem volt"; Baráth: "Nem mondanám, hogy elfogyott volna a csapat"

A magyar válogatott két játékosa, Sallai Roland és Baráth Botond értékelte a Wales ellen elszenvedett kétgólos vereséget.
Nyikes Zoltán 2019. november 20., szerda 8:37
Fotó: www.mlsz.hu
A magyar válogatott két játékosa, Sallai Roland és Baráth Botond értékelte a Wales ellen elszenvedett kétgólos vereséget.
Szerző: Nyikes Zoltán 2019. november 20., szerda 8:37

Sallai Roland a találkozót követően az M4 Sportnak adott interjújában visszaemlékezett az első félidei nagy helyzetére, amivel kapcsolatban azt mondta,  talán ha rüszttel lövi el a labdát nagyobb erőt tud beleadni, talán akkor jobb lett volna, de kár rágódni már ezen a mérkőzés után.

– Azt beszéltük meg a félidőben az öltözőben, hogy az első 10-15 percben koncentráljunk, ne kapjunk gólt, erre eltelik 2 perc... Nem tudok mit mondani... Elég sok minden nem valósult meg a tervezettekből. Pontatlanok voltunk, nem nyertük meg a párharcokat, nem tudtuk megfelelően hatástalanítani a centereket, elég sokat hibáztunk. Én is úgy éreztem, hogy kevés terület jutott nekem, nehéz volt ellenük játszani, előrefelé nagyon keveset tudtunk játszani, ez is probléma volt. Nem tudtuk megtartani a labdát, semmi nem klappolt abból, amit elterveztünk – nyilatkozta Sallai az M4 Sportnak, ezt követően pedig az MTI-nek is kritikusan fogalmazott. – Öt pontos passzunk nem volt, minden támadásba belehibáztunk, nem tudtunk végigvinni egy normális akciót.

A magyar válogatott védője, Baráth Botond a két kapott gólra is visszaemlékezett az M4 Sportnak adott interjújában.

– Ki voltak osztva az emberek az első gólnál, nekem kellett menni a hosszúra Moore-ral, Lang és köztem volt egy kis terület, oda beérkezett Ramsey, nem vettük fel a második hullámból érkező embert és sajnos közelről befejelte. A második gól egy pontrúgásból született, ott is lemaradtunk Ramseyről. Addig kell menni az emberrel, amíg nincs nálunk a labda, otthagytuk a kapu szájában, onnan már nem volt nehéz dolga. Úgy éreztem, hogy az első félidőben engedtek nekünk területeket a játékhoz, ami többek között jól sikerült, jó passzaink voltak, sajnos nem sikerült befejezni a helyzetet, ami ott volt az orrunk előtt, ők pedig egyből egyet berúgtak. A második félidő elején rögtön kaptunk egy gólt, ami fordulópont volt, onnan már nem tudtunk egy fokozattal feljebb kapcsolni, így sajnos kikaptunk. Nem mondanám, hogy elfogyott volna a csapat, talán a hiányzó alapemberek kicsit rányomta a bélyeget a meccsre, de szerintem nem ezen múlott. Van közel fél év felkészülési időnk, arra kell koncentrálni, hogy a pótselejtezős meccseket megnyerjük, valószínűleg olyan csapatok ellen fogunk játszani, ahol nincsenek sztárok, akik el tudják dönteni a javukra a meccset – zárta a Sporting Kansas City játékosa.

Olvastad már?
Nemes gesztus: Így vigasztalta Bale a magányosan zokogó Lovrencsicset – videó
Megható jelenet játszódott le kedden este a Wales-Magyarország Eb-selejtező után.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Marko Rakonjac
Sajtóhírek szerint a montenegrói támadó a DVTK-hoz tart.
Puskás Akadémia
Batik Bence
Nem hosszabbítanak vele szerződést.
Újpest/Honvéd
Kaczvinszki átigazolhat
A Csakfoci információi szerint a lila-fehérek a Honvéd 18 éves védőjével, Kaczvinszki Dominikkal erősítenének.
Tovább az összes átigazoláshoz