Rossi üzent és nem akar akadály lenni: "Kiderült, hogy nem tudjuk megcsinálni"

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán is levonta a tanulságokat a Wales elleni vereségből.
Dudás Gábor 2019. november 21., csütörtök 11:10
A magyar válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán is levonta a tanulságokat a Wales elleni vereségből.
Szerző: Dudás Gábor 2019. november 21., csütörtök 11:10

Mint ismeretes, Marco Rossi a Cardiffban 2-0-ra elveszített Eb-selejtetőt követően már jelezte, hogy ha szükséges, ő távozik a posztjáról. Szűk egy nappal később az MLSZ azonban tulajdoképpen megerősítette posztján a szövetségi kapitányt - Szabó Gergő, a válogatott sajtófőnöke jelezte, hogy az olasz trénerrel képzelik el a folytatást is -, de korábban Csányi Sándor elnök is elmondta, hogy részéről akkor is Rossi marad a kapitány, ha nem jutunk ki az Eb-re.

A szakember most hivatalos Facebook-oldalán értékelte (magyar és angol nyelven) a Wales ellen történteket, és ezúttal is kijelentette, hogy addig ül a nemzeti csapat kispadján, amíg úgy érzi, szükség van rá.

"Ennyi vereség után (a tegnapelőtti volt a sorsdöntő) mindannyiunknak vállalnia kell a felelősségét. Mindannyiunknak, és ez természetesen rám is vonatkozik. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű, de megpróbáltuk. Az első félidőben jó volt a hozzáállásunk, de a másodikban kiderült, nem tudjuk megcsinálni. Tisztelem a játékosokat, a szurkolókat, és a stábot, és nem szeretnék senkit megtéveszteni. Még mindig van esélyünk a Nemzetek Ligájában, de mindannyian tudjuk, hogy egyáltalán nem lesz könnyű. Addig, amíg én ülök ezen a kispadon, mindig a legjobb tudásom szerint fogok dolgozni, de soha, SEMMILYEN ESETBEN SEM leszek akadály, amennyiben a munkámat nem fogadják el" - szólt Rossi üzenete.

https://www.facebook.com/marcorossi1964/photos/a.422848211417280/988600188175410/?type=3&theater

Neked ajánljuk
Átigazolások
ETO FC Győr
Köteles László
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően távozik az ETO-tól Köteles László sportigazgató - jelentette be hivatalos oldalán a győri klub.
ZTE/Vasas
Hinora átigazolhat
A Csakfoci úgy tudja, a Zalaegerszeg a Vasas 26 éves jobbhátvédjével, Hinora Kristóffal erősítene.
Mezőkövesd
Drazic országot válthat
Úgy tűnik, hogy a Mezőkövesdről távozó gólerős támadó, Stefan Drazic nem marad Magyarországon, ciprusi sajtóhírek szerint ugyanis az APOEL csaphat le rá.
Tovább az összes átigazoláshoz