Rossi ultimátumot adott Dzsudzsáknak: “Ha jövő hétig talál csapatot...” 

Marco Rossi Dzsudzsák Balázs és Nikolics Nemanja helyzetéről is beszélt a Digi Sportnak adott interjújában. A szövetségi kapitány mindkettejük esetében határozott jövőképet vázolt fel.  
Privacsek András 2018. július 25., szerda 18:19
Marco Rossi Dzsudzsák Balázs és Nikolics Nemanja helyzetéről is beszélt a Digi Sportnak adott interjújában. A szövetségi kapitány mindkettejük esetében határozott jövőképet vázolt fel.  
Szerző: Privacsek András 2018. július 25., szerda 18:19

Nikolicsról 

- Számomra Nikolics az egyik legjobb magyar játékos technikai és taktikai szempontból is. Ráadásul jó formában játszik az Egyesült Államokban, gólokat szerez, de az én feladatom az, hogy minden meccsre a lehető leghatékonyabb csapatot küldjem a pályára, amit sok tényező befolyásol. Senkinek nem tudom garantálni, hogy feltétlenül kezdő lesz.  

Dzsudzsákról 

- Nem a képességei jelentik a kérdőjelet, technikailag és taktikailag is nagyon képzett. Az utóbbi 10 év legjobb magyar játékosa Gera Zoltán mellett. Kifejezetten kedvelem a játékát, és jó kapcsolatban vagyok vele, jól ismerem. De ha nem edz, és nem játszik rendszeresen, hogyan tudna a finnek ellen pályára lépni? Ha ezen vagy a következő héten talál magának csapatot, és fizikailag jó állapotban van, nem kérdés, hogy tagja lesz-e a keretnek. De szerintem ez normális. 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Diósgyőr
Még nem le álltak le az igazolásokkal
Lehetnek még érkezők és távozók is a sportigazgató elmondása szerint.
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Tovább az összes átigazoláshoz