Rossi a vereség után: "Mintha karatéztak volna az ellenfél játékosai" - a bíróról is beszélt

A szövetségi kapitány a hibák ellenére semmit sem tud játékosai szemére vetni, és úgy érzi, pénteken jobban játszott a csapat, mint amikor legyőzte a görögöket.
Csakfoci Admin 2018. október 12., péntek 23:31
A szövetségi kapitány a hibák ellenére semmit sem tud játékosai szemére vetni, és úgy érzi, pénteken jobban játszott a csapat, mint amikor legyőzte a görögöket.
Szerző: Csakfoci Admin 2018. október 12., péntek 23:31

Mint beszámoltunk róla, Marco Rossival a kispadon második idegenbeli mérkőzését is elveszítette a magyar válogatott, amely kiegyenlített találkozón kapott ki 1-0-ra a görögök otthonában.

- Úgy érzem, ma este jobban játszottunk, mint a hazai mérkőzésen, kevesebb esélyt adtunk az ellenfélnek, mégis akkor nyertünk, most pedig kikaptunk - kezdte értékelését Marco Rossi szövetségi kapitány az M4 Sport kamerája előtt. - De ez a foci, néha szerencséd van, néha nincs.

Folytatni kell a munkát, javulnunk kell, de a két korábbi mérkőzésünkhöz hasonlóan semmit nem tudok a játékosaim szemére vetni, odatették magukat, mindent beleadtak. Ettől még persze követtek el hibákat, balszerencsések is voltunk, valamint a játékvezetői döntések sem tetszettek nekem.

Rossi ezt követően arról beszélt, hogy a bekapott gól után próbálták a taktikát módosítani.

- 3-5-2-es rendszerre álltunk át, Sallai és Nagy Dominik kerültek ki a szélekre, sokkal támadóbbak lettünk, de ennek ellenére nem sikerült gólt szereznünk. Látszott, hogy ezt a rendszert is tudjuk alkalmazni, de ennél is fontosabb a mutatott hozzáállás, a koncepció.

A szövetségi kapitány már a hétfői, észtek elleni Nemzetek Ligája-mérkőzésre is előretekintett.

- Vissza kell szereznünk az erőnlétünket, több futballistánkkal szemben keményen játszottak, olyan volt, mintha karatéztak volna az ellenfél játékosai. Győznünk kell Észtországban, de tudjuk, hogy nem lesz könnyű, hiszen az észtek ma az utolsó percekben vesztettek, mindhárom meccsükön csak 1-0-ra kaptak ki - nyilatkozta Rossi.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Csak Marquinhos kell Stankovicnak
Hiába ajánlották fel a Szpartak Moszkvának Belgiumból a 9 millió eurós szélsőt, Dejan Stankovicnak a ferencvárosi Marquinhos kell.
Újpest
600 milliós csatár a küszöbön
Horvát sajtóhírek szerint közelebb került kiszemeltjéhez az Újpest, amely kivásárolná a Dinamo Zagreb játékosát. 
Ajka
Bobál Gergely
Bobál Gergellyel erősítette meg keretét az Ajka, aki 2 éves szerződést írt alá. A 28 éves csatár 136 NB II-es mérkőzésen lépett eddig pályára, melyeken 54 alkalommal volt eredményes.
Tovább az összes átigazoláshoz