Leekenst traktoros csapatnál nevezték ki - hivatalos

A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya Ázsiában kapott munkát, alig másfél hónappal azután, hogy távozott a tunéziai Étoile du Sahel csapatától.
Dudás Gábor 2019. január 13., vasárnap 18:42
A magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya Ázsiában kapott munkát, alig másfél hónappal azután, hogy távozott a tunéziai Étoile du Sahel csapatától.
Szerző: Dudás Gábor 2019. január 13., vasárnap 18:42

Az iráni élvonalban szereplő Tractor Sazi FC vasárnap jelentette be, hogy a 69 éves Georges Leekens lett a csapat új vezetőedzője - ilyen szeptember óta nem volt a közel-keleti klubnál, a walesi John Toschak távozása óta megbízott tréner irányította a szakmai munkát.

A korábbi magyar szövetségi kapitány - akit karrierje 26. csapatánál nevezték már ki - nyári, dicstelen magyarországi menesztése után nem először kap munkát, hiszen mintegy másfél hónapig, november végéig a tunéziai Étoile du Sahel csapatát irányította, ám három győzelmet és négy döntetlent követően elváltak az útjaik - a klub közleménye szerint közös megegyezéssel bontottak szerződést a felek.

A Tractor Sazi FC-t 1970-ben alapították, egy kupagyőzelem és három bajnoki ezüst a klub történetének eddigi legnagyobb sikere. A helyi profi ligában a 4. helyen álló gárda skót, japán, guineai és ír légióst is foglalkoztat. Utóbbi az az Anthony Stokes, aki 9-szeres válogatottnak mondhatja magát és bő öt évvel ezelőtt - még a Celtic csatáraként - azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy megvert Dublinban egy Elvis-imitátort.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Puskás Akadémia
Komáromi György
2026 nyaráig meghosszabbították Komáromi György szerződését. A saját nevelésű, 21 éves támadó a mostani szezonban 16-szor lépett pályára az NB I-ben.
Nyíregyháza
Visinka Ede
Megerősítést nyert a csakfoci.hu korábbi információja: a Nyíregyháza közös megegyezéssel szerződést bontott Visinka Ede vezetőedzővel.
Kozármisleny
Bor Dávid
Az NB II-es csapat bejelentette, hogy szerződtették a szabadon igazolható Bor Dávidot. A szélső legutóbb Békéscsabán játszott, de az NB I-ben is megfordult a Paksi FC-ben.
Tovább az összes átigazoláshoz