Az MLSZ ma egyeztetett Marco Rossival a végső részletekről - sajtóhír

Olasz lapértesülések szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség kedd délelőtt egyeztetett az utolsó részletekről Marco Rossival. Eközben Georges Leekens is megszólalt a belga sajtóban.
Budai László 2018. június 19., kedd 11:00
Olasz lapértesülések szerint a Magyar Labdarúgó Szövetség kedd délelőtt egyeztetett az utolsó részletekről Marco Rossival. Eközben Georges Leekens is megszólalt a belga sajtóban.
Szerző: Budai László 2018. június 19., kedd 11:00

Amint azt tegnap a csakfoci.hu megírta: az MLSZ-ben már meghozták az elvi döntést Georges Leekens jövőjével kapcsolatban, ha nem merül fel olyan váratlan és az előzetes döntést “ellehetetlenítő” körülmény, amely az elválást megnehezítené, akkor a kapitányt biztosan menesztik.

Az átigazolási hírekben és az olaszországi szereplők kapcsán is igen jól értesült gianlucadimarzio.com is megerősíti értesüléseinket, igaz, ők az olasz Marco Rossi szemszögéből számolnak be a fejleményekről.

A lap úgy tudja, a szövetség ma délelőtt találkozott a szakemberrel, hogy az utolsó részleteket is egyeztessék a válogatottnál való szerepvállalása kapcsán.

Rossi a 2016/17-es szezonban nagy bravúrt ért el a Honvéddal, amellyel megnyerte az NB I-et. Majd Dunaszerdahelyre igazolt, ahol 25 év után nemzetközi kupába vezette az együttest, és bronzérmes lett.

Rossi szövetségi kapitányi kinevezése Bernd Storck távozása után is felmerült, de akkor Georges Leekens lett a befutó.

A DAC vezetőedzője néhány napja is nyilatkozott a magyar nemzeti tizenegy kispadja kapcsán, többek között így fogalmazott:

Ki vagyok én, hogy nemet mondjak a válogatottnak?

Leekens is megszólalt

A belga sajtóban Georges Leekens is megszólalt, aki szűkszavúan nyilatkozott.

- Az MLSZ elnökével és a főtitkárral is jó a kapcsolatom. Biztosan tudatnák velem, ha lenne valamilyen probléma. Ez eddig nem történt meg - mondta.

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB III
Kun Bertalan
A PSV-t is megjárt korábbi utánpótlás-válogatott szélső, Kun Bertalan a harmadosztályú Veszprémhez szerződött.
NB III
Urbán Flórián
Bejelentették, hogy a BVSC-től távozó Urbán Flórián a harmadosztályú Csornánál lett vezetőedző.
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
Tovább az összes átigazoláshoz