Fotó: vasasfc.hu

Üzent a Vasas játékosa az arccsonttörést szenvedett budafoki futballistának: "Semmi szándékosság nem volt benne, soha senkinek nem okoznék sérülést"

A Vasas és Hinora Kristóf is mielőbbi felépülést kívánt az arccsonttörtést szenvedett Merényinek.
Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 18:56
Fotó: vasasfc.hu
A Vasas és Hinora Kristóf is mielőbbi felépülést kívánt az arccsonttörtést szenvedett Merényinek.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. február 16., péntek 18:56

Péntek délután beszámoltunk róla, hogy sajnálatos sérülés történt a szerdai, Budafoki MTE-Vasas FC NB II-es bajnoki mérkőzésen, ahol a hazaiak egyik játékosának, Merényi Ádámnak eltört az arccsontja, miután ököllel megütötték. A budafokiak emiatt - valamint a Gyirmót elleni találkozón megsérült Oláh Bálint miatt - az MLSZ-hez fordultak.

A Vasas az eset után közleményt adott ki, melyben Merényinek mielőbbi felépülést kívántak, amelyet az esetet követően érintett játékosuk, Hinora Kristóf is megtett.

- Nagyon sajnálom az esetet, semmi szándékosság nem volt benne, soha senkinek nem okoznék sérülést. Egy szerencsétlen mozdulat volt, nem ütni akartam, csupán lerázni magamról a belém kapaszkodó hazai játékost, aki viszont pont úgy esett el, hogy arcon találtam. Rendkívül bánt ez az ügy, amikor tegnap megtudtam, hogy Merényi Ádám arccsonttörést szenvedett, sikerült beszélnem vele telefonon, újra bocsánatot kértem tőle, amit természetesen már a pályán is megtettem. Örülök, hogy műtéti beavatkozásra nincs szüksége, még egyszer elnézést kérek és mielőbbi visszatérést kívánok neki a pályára - írta a vasasfc.hu.

Olvastad már?
Ütéssel eltört arccsont, súlyos zúzódás: Elege lett az NB II-es klubnak a durvaságokból, az MLSZ-hez fordulnak - videók
Miután Oláh Bálint a lábán súlyos zúzódást szenvedett, Merényi Ádámot pedig "ököllel megütötték" és eltört az arccsontja, a Budafok az MLSZ-hez fordult a Gyirmót és a Vasas elleni NB II-es bajnokin történtek miatt.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest
Lőw Zsolt, Szalai Ádám
Sajtóhírek szerint Szalai Ádám nemet mondott az Újpest sportigazgatói pozíciójára. A lila-fehérek felvették a kapcsolatot Lőw Zsolttal is, aki azonban nem edzőként segítene.
Légiósok
Szalai Attila
A Kicker szerint a Hoffenheim sportigazgatója az olyan "átigazolási mellényúlások" miatt távozhat, mint például Szalai Attila, Mërgim Berisha és Anton Stach.
Nyíregyháza
Révész Bálint
A klubtulajdonos az erősítési tervekről is beszélt a csakfoci.hu-nak.
Tovább az összes átigazoláshoz