Fotó: mlsz.hu

Először léphet pályára magyar címeres mezben a Manchester City tehetsége

Először léphet pályára a mieinknél Michael Okeke, aki a Manchester City korosztályos együttesében futballozik.
Budai László 2022. október 18., kedd 14:10
Fotó: mlsz.hu
Először léphet pályára a mieinknél Michael Okeke, aki a Manchester City korosztályos együttesében futballozik.
Szerző: Budai László 2022. október 18., kedd 14:10

A Babó Levente vezette férfi U18-as válogatott kedden és csütörtökön Szombathelyen mérkőzik meg Ausztria korosztályos csapatával.

Az akkori kerethez képest több új játékos is meghívót kapott az osztrákok elleni két találkozóra, köztük a Manchester Cityben pallérozódó Michael Okeke is, aki magyar édesanyja révén szerepelhet korosztályos csapatunkban, és most első alkalommal léphet pályára címeres mezben - írja az mlsz.hu.

- Öt mérkőzésen már túl van a csapat az idényben, és fokozatosan emelkedik az ellenfelek szintje, most a komoly játékerőt képviselő osztrák válogatott elleni két találkozó lesz a következő lépcsőfok a válogatottunk számára – mondta az mlsz.hu-nak Babó Levente szövetségi edző. - A vendégek játékosai a legnagyobb osztrák Bundesliga-kluboknál szerepelnek, nagy kihívás lesz ellenük pályára lépni. Folyamatosan alakul a keretünk, a korosztályból néhányan már az U19-es válogatott tagjai, rajtuk kívül azonban nincs hiányzónk, ezen az összetartáson minden kiszemelt játékosra számíthatok.

- Első alkalommal tudott csatlakozni hozzánk Michael Okeke a Manchester Cityből, örülök, hogy ő is köztünk van és bemutatkozhat a magyar válogatottban.

A mieink kedden 15.30-kor, csütörtökön pedig 13.00 órakor lépnek pályára a Haladás Sportkomplexumban, az MLSZ YouTube-csatornáján mindkét találkozót élőben közvetítik.

Olvastad már?
Exkluzív: A magyar válogatottat választaná a Manchester City fiatalja - a háttér
Komoly változások történtek a magyar U-válogatottak élén. Kiderül, kik azok a külföldön játszó fiatalok, akik adott esetben felmerülhetnek a magyar válogatottban, de szó esik a 2023-as hazai rendezésű U17-es Európa-bajnokságról is. Németh Antal, az utánpótlás-válogatottak szakmai vezetője tájékoztatta honlapunkat a legfrissebb fejleményekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Sepsi
Bernd Storck
Bernd Storck az idény végéig szóló szerződést írt alá, hosszabbítási opcióval.
BVSC
Szekeres az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci információi: Szekeres Tamás veszi át az NB II-es BVSC irányítását.
ETO FC
Hosszabbítás
A 19 esztendős Tóth Rajmund meghosszabbította szerződését a másodosztályú ETO FC csapatával. A győriek egykori akadémistája 2026 nyaráig írta alá új kontraktusát.
Tovább az összes átigazoláshoz