Fotó: ujpestfc.hu

Újpest: Két fontos játékos sorsáról is bejelentést tettek

Csakfoci.hu 2023. január 27., péntek 14:35
Fotó: ujpestfc.hu
Szerző: Csakfoci.hu 2023. január 27., péntek 14:35

A francia Yohan Croizet 2021-ben érkezett a klubhoz és közel két éve, tavasszal tagja volt a Magyar Kupa-győztes csapatnak. A francia támadó 45 tétmérkőzésen 8-szor vette be az ellenfelek kapuját és 9 gólpassza is volt. A 30 éves futballista a 2022/23-as szezonban, tavaly júliusi súlyos sérülése miatt még nem léphetett pályára, de jó úton halad a visszatérés felé, a héten pedig aláírta a hosszabbításáról szóló szerződését - írja az ujpestfc.hu.

Branko Pauljevic 2017 óta erősíti a lila-fehéreket, azóta 191 mérkőzésen lépett pályára, 8 gólt és 19 gólpasszt jegyzett. Jelenlegi az Újpest fiatal keretében a szerb jobbhátvéd/jobbszélső 33 évével a legidősebb játékos. Pauljevic 2018-ban és 2021-ben is Magyar Kupa-győzelmet ünnepelhetett a IV. kerületiekkel.

Olvastad már?
Tilos passzolni Révész Attilával: "Volt olyan edzőm, aki azt hitte, hogy miatta sikeres a Kisvárda"
Meggyőződése, hogy nem megfelelő a magyar edzők munkamorálja, kevésbé felkészültek, ugyanakkor tőle sokat tanulhatnak, ezáltal jobbá teszi őket. A légiósok számára ma már vonzó a Kisvárda, büszke rá, hogy az igazolások legalább 90 százaléka beválik. A saját klubja érdekében bátran konfrontálódik az MLSZ-el is, ugyanakkor MLSZ-elnöki ambíciói nincsnek, mivel úgy érzi, hogy a jelenlegi pozícióban tud a legtöbbet segíteni a magyar focinak. Keresték más egyesületek, de nem tudják megfizetni, mivel 20-30 ezer euróért nem adná fel a függetlenségét. Lehetetlennek tartja, hogy a Kisvárda öt éven belül NB I-es bajnok legyen, mert a Ferencváros hatalmas fölényben van. Ugyanakkor azt gondolja, harminc év múlva a Kisvárda nem lesz komoly tényező a hazai futballban, de abban biztos, hogy az idő őt igazolja majd és sokan belátják, hogy „ez a Révész mégsem volt annyira hülye”. Tilos passzolni Révész Attilával, a Kisvárda sportigazgatójával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MOL Fehérvár
Patric Jildefalk
A Svédországból érkező 36 esztendős szakember asszisztensedzőként segíti majd Bartosz Grzelak munkáját.
Puskás Akadémia
Brandon Ormonde-Ottewill
Brandon Ormonde-Ottewill szerződést hosszabbított a Puskás Akadémiával. Az angol hátvéd 2024 nyaráig biztosan marad a PAFC-nál, és ha jövőre a klub él opciós jogával, ez a kontraktus 2025 júniusáig meghosszabbodik.
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Tovább az összes átigazoláshoz