Fotó: ujpestfc.hu

Újpest: "Beláttuk, hogy borzalmasan játszottunk" - a lilák szerbje szerint nyugodtan kell a Fradihoz menniük

Nemanja Antonov a Honvéd elleni győzelemről és a hétvégi derbiről is nyilatkozott.
Budai László 2023. február 2., csütörtök 12:06
Fotó: ujpestfc.hu
Nemanja Antonov a Honvéd elleni győzelemről és a hétvégi derbiről is nyilatkozott.
Szerző: Budai László 2023. február 2., csütörtök 12:06

Nemanja Antonov győztes gólt szerzett az Újpest Honvéd elleni bajnokiján. A 27 éves szerb játékos örül, hogy győzelemmel kezdték 2023-at, de elismerte, hogy az első félidőben gyenge teljesítményt nyújtottak.

Azt hiszem, a kulcs a félidő volt, amikor együtt ültünk az öltözőben. Mindannyian őszintén beláttuk, hogy borzalmasan játszottunk az első játékrészben, illetve átbeszéltük, hogy mennyire fontos ez a találkozó nemcsak nekünk, hanem a szurkolóknak is, ezért változtatnunk kell a hozzáállásunkon.

- Megegyeztünk, hogy elfelejtjük azt a 45 percet, és mindent megteszünk a második félidőben - mondta a játékos az ujpestfc.hu-nak.

Antonovék most a vasárnapi, Fradi elleni idegenbeli derbire készülnek, ahol szerinte a pozitív hozzáállás lehet a legfontosabb.

- Egy derbi mindig különleges, és tudjuk, hogy a szurkolóink is nagyon csalódottak voltak az őszi meccs után.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy régen nyertünk a Fradi ellen, mindezek ellenére nyugodtan kell odamennünk és nem beszélhetünk sokat ezekről a negatív dolgokról, a pályán kell bizonyítanunk.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Szalai Attila
A nyártól biztosan nem számítanak már Szalai Attila szolgálataira Freiburgban a Kicker szerint.
Légiósok
Németh Szabolcs
Az osztrák negyedosztályú ASK Kohfidisch vezetőedzője lett Németh Szabolcs, a Haladás, a Dorog és a Soproni VSE korábbi trénere.
Kisvárda
Mario Ilievski
Két élvonalbeli csapat is érdeklődik Mario Ilievski iránt, aki a Várda kiesése esetén bizonyos feltételekkel távozhat a klubtól. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz