Újabb tornát rendeznek beteg és rászoruló sportolóknak - Rakaczki Bencére és Bánka Kristófra is emlékeznek

Egykori kiválóságok is megjelennek és pályára lépnek majd a miskolci emléktornán.
Csakfoci Admin 2017. március 15., szerda 13:39
Egykori kiválóságok is megjelennek és pályára lépnek majd a miskolci emléktornán.
Szerző: Csakfoci Admin 2017. március 15., szerda 13:39

Március 18-án, szombaton rendezik meg a II. Bánka-Rakaczki Emléktornát a www.amigeleken.hu DVTK szurkolói honlap és az UTE Baráti Kör szervezésében.

Az I. Bánka-Rakaczki Emléktornára január 23-án, Budapesten került sor nyolc csapat részvételével, ezúttal pedig a miskolci Generali Aréna lesz a helyszín. A szervezők tizenegy NB I-es klub szurkolói csapatait látják vendégül, az egyedüli hiányzó a gyirmóti szurkolók együttese lesz. Tizenkettediknek a Szolnoki Olaj kosárlabdacsapatának szurkolói csapatát kérték fel a részvételre, akik örömmel mondtak igent a meghívásra.

A torna célja egyik célja a DVTK tragikusan fiatalon elhunyt kapusának, Rakaczki Bencének, valamint az Újpest egykori kiválóságának, Bánka Kristóf emlékének ápolása, másrészt - a nevezési díjakból és az egyéni adományokból - egy olyan alap létrehozása, amellyel hasonlóan nehéz helyzetbe került, betegséggel küzdő, rászoruló sportolókat tudnak támogatni.

Mind az újpesti, mind a diósgyőri öregfiúk csapatában egykori legendás játékosok egész sora szerepel majd. A lila-fehéreknél pályára lép Zámbó Sándor, Tóth András, Juhász Péter, valamint erősíteni fogják a csapatot a klublegendák, Bene Ferenc, Törőcsik András és Fekete László fiai is.
A diósgyőrieknél az egykori Aranycsapat játékosai közül Oláh Ferenc, Szántó Gábor, Szabó László és Szalai István is pályára lép, de tiszteletét teszi Veréb György, Salamon József, Tatár György és a két Teodoru testvér is, de elfogadta meghívásunkat Szabó Géza mesteredző is, aki kilenc éven keresztül irányította a DVTK együttesét és ért el nagy sikereket a csapattal.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Ferencváros
Nikolai Frederiksen
A Fradi egy évre kölcsönvette a Vitesse támadóját, és a zöld-fehér klub vételi opcióval is rendelkezik.
CD Lugo
Joan Carrillo
A korábban Fehérváron és Debrecenben is dolgozott Joan Carrillo veheti át a spanyol másodosztályban a bennmaradásért küzdő Lugo irányítását.
Nyíregyháza Spartacus
Vass Ádám
A csakfoci.hu információi szerint a Gyirmótról távozó, 11-szeres válogatott Vass Ádám Nyíregyházán folytatja pályafutását.
Tovább az összes átigazoláshoz