Fotó: ztefc.hu

Újabb kulcsjátékosát adhatja el a ZTE: Mocsi után a támadó is Törökországba igazolhat - sajtóhír

Török lapértesülés szerint a három vereséggel kezdő Gaziantep venné meg Eduvie Ikobát.
Budai László 2023. augusztus 29., kedd 9:42
Fotó: ztefc.hu
Török lapértesülés szerint a három vereséggel kezdő Gaziantep venné meg Eduvie Ikobát.
Szerző: Budai László 2023. augusztus 29., kedd 9:42

Az Újpestre igazoló Tajti Mátyás és a török Rizesporba szerződő Mocsi Attila után újabb kulcsjátékosát értékesítheti a ZTE.

A török gazispor.com újságírója, Ali Budak Twitter-csatornáján arról számolt be, hogy a három vereséggel kezdő, így a török élvonal utolsó helyén álló Gaziantep a Zalaegerszeg csatárával, Eduvie Ikobával erősítené meg keretét.

A 25 éves támadó elsősorban az előző szezon őszén remekelt, összesen végül 13 gólig és két gólpasszig jutott, a mostani idényben - minden sorozatot figyelembe véve - hat találkozón egy-egy gólja és gólpassza van. Amennyiben az üzlet létrejön, akkor a ZTE rövid időn belül két játékost ad a török első osztályba.

A zalaiaknál eközben az érkezők is gyarapodnak: Yohan Croizet, Josip Špoljarić és Medgyes Sinan is aláírt már.

Olvastad már?
Légiósok: Pénteken bejelentették, szombaton 20 perc után gólt szerzett a válogatott kerettag védő - videó
A találat ráadásul győzelmet ért, a Rizespor Mocsi Attila góljának köszönhetően is szerezte meg első győzelmét a bajnokságban.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Szentlőrinc
Új igazolás
A szlovén élvonalba feljutott Lendva középpályását, Dinnyés Olivért igazolták le. A 24 éves játékos itthon a Vidi, az Újpest és a Vasas utánpótlásában is játszott.
Békéscsaba
Érkező, távozó
Szerződtették a 18 éves támadót, Maronyay Zalán Gábort (legutóbb Szeged II). Kapusuk, Czinanó Antal Áron pedig Tiszaújvárosban szerepel majd a szezonban.
Kisvárda
Danijel Petkovic
A Várdáról távozó montenegrói válogatott kapus, Danijel Petkovic a KL-selejtezőben érdekelt, igaz, közben lett sereghajtó Liepajánál folytatja karrierjét.
Tovább az összes átigazoláshoz