Kép: ujpestfc.hu

Nagy bejelentés Újpesten: Az NB I-es rivális kapitányát vették meg

Az Újpest FC a Zalaegerszegtől vette meg a magyar középpályást, Tajti Mátyást.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 18:42
Kép: ujpestfc.hu
Az Újpest FC a Zalaegerszegtől vette meg a magyar középpályást, Tajti Mátyást.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 27., vasárnap 18:42

Bejelentette az Újpest Tajti Mátyás leigazolását: ahogy a csakfoci.hu arról korábban hírt adott, a lila-fehérek már egy ideje egyeztettek a Zetével a zalaiak eddigi csapatkapitányáról és vasárnapra a megegyezés is megszületett.

A többszörös utánpótlás-válogatott futballista játékjogát vasárnap megvásárolta az Újpest, Tajti már a "több évre" szóló szerződését is aláírta, így azonnal edzésbe is állhat Nebojsa Vignjevic csapatánál.

"Szeretném megköszönni mindenkinek az elmúlt három évet. Köszönöm a klubnak és az össes eddigi edzőnek és stábtagnak, akikkel eddig együtt dolgoztam, hálás vagyok nekik, hiszen sokat segítettek a karriermben és sokat tudtam fejlődni a kezeik alatt. Köszönöm a ZTE-nél dolgozóknak, akik segítették a munkánkat, illetve a csapatnak is. Nagyon jó társaságban dolgozhattam évek óta, nagyon szerettem velük lenni és velük játszani, hiányozni fognak. Természetesen köszönet illeti a szurkolókat is, akik biztattak minket az elmúlt években. Nyilván mindenkinek az életében eljön az a pont, amikor több szempontból is egy új lépést kell tennie előre, így a pályafutásomat és a családomat tekintve ezt a döntést láttam helyesnek" - nyilatkozta búcsúzóul Tajti a ztefc.hu-nak.

Olvastad már?
Interjú: "Az a legfontosabb, hogy ezt a rémálmot kitöröljük" - Holman a Slovanról, magyarságról, a Fradiról és a Honvédról
Tisztában van vele,hogy nincsenek könnyű helyzetben és az NB II egy nehéz küldetés. Holman Dávid hat év után igazolt haza és tudja, hogy vezéregyéniséggé kell válnia a fiatal Honvédban. Beszélt a csapaton belüli fő feladatáról, elmondta azt is, mit gondol arról, hogy Siófokon "kikérdezte" őket a Honvéd-tábor. Az interjúból kiderül, hogy 16 évesen majdnem be kellett fejeznie a focit, szót ejtett a Fradiba való berobbanásáról, majd távozásának okáról, és a Slovan-mezben hallgatott magyar Himnuszról is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Paks
Hegedűs János
Hegedűs János a Paksi FC kölcsönjátékosaként szerepel majd az új szezonban az FK Csíkszereda együttesében.
Hertha
Dárdai Márton
Német sajtóhírek szerint bizonytalan Dárdai Márton jövője a Herthánál. A magyar válogatott védőre számítana klubja, ő azonban szívesebben futballozna az élvonalban.
BVSC
Pekár László
Csábi József vezetőedző remekül ismeri a legújabb kiszemeltet.
Tovább az összes átigazoláshoz