U21-es Eb: Veszélyben sok magyar játékos szereplése a koronavírus miatt

Több, fertőzés miatt kidőlő játékos hiánya nehezítheti Gera Zoltán dolgát a közelgő U21-es Eb előtt, információink szerint több mint egy kezdőcsapatnyi futballista szereplése került veszélybe.
admin 2021. március 15., hétfő 10:31
Több, fertőzés miatt kidőlő játékos hiánya nehezítheti Gera Zoltán dolgát a közelgő U21-es Eb előtt, információink szerint több mint egy kezdőcsapatnyi futballista szereplése került veszélybe.
Szerző: admin 2021. március 15., hétfő 10:31

Jövő héten kezdődik a magyar-szlovén közös rendezésű U21-es Európa-bajnokság csoportköre, a magyar válogatott március 24-én, 27-én és 30-án sorrendben Németország, Románia és Hollandia ellen lép majd pályára az A-csoportban.

A csakfoci.hu információ szerint a koronavírus-járvány is beleszólhat Gera Zoltán szövetségi edző keretébe:

úgy tudjuk, az elmúlt napokban elvégzett teszteléseken több mint egy kezdőcsapatnyi játékos produkált kétes vagy pozitív tesztet különböző klubokból, így veszélybe került az ő Eb-szereplésük.

Gera hivatalosan még nem hirdetett keretet, de információink szerint készülve az esetleges megbetegedésekre a szokásosnál jóval több, bő 30 játékosnak küldött meghívót, ugyanis a torna első meccséig a csapatok még módosíthatnak a szűkített keretükön. Az elmúlt napok teszteredményei alapján nem volt alaptalan a szövetségi edző elővigyázatossága, ugyanis nem elképzelhetetlen, hogy végül a koronavírus is beleszól majd a válogatási módszereibe.

Az újratesztelés azonban már zajlik, mától szerdáig minden érintett újabb teszteken vesz részt, így remélhetőleg többen visszatérhetnek majd a hét második felében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Szoboszlai Dominik
Lipcséből származó sajtóhírek szerint Szoboszlai Dominik új szerződést kaphat a klubtól, melyben megemelnék a játékos fizetését is.
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Tovább az összes átigazoláshoz