U21-es Eb: A határon túl is közvetíti a mieink meccseit az M4 Sport

Erdélyben és a Felvidéken is láthatóak lesznek az M4 Sport által közvetített mérkőzések: az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki találkozói és az A-válogatott világbajnoki selejtezői.
Csakfoci Admin 2021. március 23., kedd 16:37
Erdélyben és a Felvidéken is láthatóak lesznek az M4 Sport által közvetített mérkőzések: az U21-es magyar labdarúgó-válogatott Európa-bajnoki találkozói és az A-válogatott világbajnoki selejtezői.
Szerző: Csakfoci Admin 2021. március 23., kedd 16:37

Csütörtökön Marco Rossi együttese a Robert Lewandowskit is soraiban tudó lengyel nemzeti csapat ellen kezdi meg a 2022-es világbajnoki selejtezősorozatot. A Gera Zoltán vezette U21-es válogatott szerdától részben hazai rendezésű utánpótlás Európa-bajnokságon szerepel, amelynek csoportmérkőzéseit az M4 Sport és az m4sport.hu oldalon is követhetik a szurkolók.

- Azok után, hogy az olimpiát és az A-válogatottunk találkozóit elérhetővé tettük, nagy öröm számunkra, hogy a kiemelt érdeklődésű U21-es Európa-bajnokság magyar mérkőzéseit is megmutathatjuk a Felvidéken és Erdélyben élő honfitársainknak - mondta mlsz.hu-nak Székely Dávid, az M4 Sport csatornaigazgatója.

U21-es labdarúgó Európa-bajnokság magyar mérkőzései:

Március 24., szerda
21.00: Magyarország–Németország (M4 Sport, m4sport.hu)

Március 27., szombat
18.00: Magyarország–Románia (M4 Sport, m4sport.hu)

Március 30., kedd
18.00: Hollandia–Magyarország (M4 Sport, m4sport.hu)

2022-es labdarúgó világbajnoki-selejtező mérkőzések:

Március 25., csütörtök
20.45: Magyarország–Lengyelország (M4 Sport, m4sport.hu)

Március 28., vasárnap
20.45: San Marino–Magyarország (M4 Sport, m4sport.hu)

Március 31., szerda
20.45: Andorra–Magyarország (M4 Sport, m4sport.hu)

Olvastad már?
Interjú: „Az a célom, hogy az Eb után Európában is rólunk beszéljenek” – Gera támadója a Fradinak lőtt góljáról, Hornyák kőkemény kritikájáról és a Ribéryvel való összehasonlításról
A magyar válogatott vezéregyénisége akar lenni a négy nap múlva kezdődő U21-es Európa-bajnokságon. Nem álszerény, központi figurának tartja magát a pályán és azon kívül is. Az a célja, hogy pár év múlva már ne őt hasonlítgassák Ribéryhez, hanem hozzá hasonlítsák a feltörekvő tehetségeket. Jót tett neki Hornyák Zsolt kőkemény kritikája, tudja, hogy a legtöbb szurkolónak a Fradi ellen lőtt bombagólja ugrik be róla elsőként. Gera Zoltán karrierjét elfogadná, de megpróbálja őt is túlszárnyalni. Interjú Kiss Tamással, az U21-es válogatott és a Puskás Akadémia támadójával.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Brazil támadó érkezhet
A BL-ben is az EL-ben is játszhatott, három országban is bajnok volt.
Újpest
Dženan Bureković
Dženan Bureković egyelőre visszatérhet Magyarországra, de lehet, hogy nem marad sokáig.
Mezőkövesd
Dino Besirovic
A matyóföldi klub kulcsjátékosát hazája egyik élklubja vinné el a nyáron helyi sajtóhírek szerint.
Tovább az összes átigazoláshoz