Fotó: mlsz.hu

U19-es válogatott: A City és a Parma játékosa is ott van a keretben - a franciákkal is játszanak a magyar fiatalok

Férfi U19-es válogatottunk az októberi Eb-selejtezők előtt még három felkészülési mérkőzést játszik, mindhármat a csütörtökön kezdődő Vilotic-emléktornán.
Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 18:43
Fotó: mlsz.hu
Férfi U19-es válogatottunk az októberi Eb-selejtezők előtt még három felkészülési mérkőzést játszik, mindhármat a csütörtökön kezdődő Vilotic-emléktornán.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. szeptember 6., szerda 18:43

Babó Levente együttese augusztusban a románok elleni mérkőzéssel kezdte meg a felkészülést az októberi Eb-selejtezőkre, a következő napokban pedig már a szerbiai Vilotic-tornán szerepel a házigazda szerb, a francia és a montenegrói együttes társaságában - írja az mlsz.hu. Csütörtökön 16.00 órától a szerbekkel játszunk Szabadkán, szombaton 17.00 órától Zentán a franciák, majd hétfőn 15.00 órától Topolyán a montenegróiak lesznek az ellenfeleink.

– A románok elleni mérkőzés tapasztalatait felhasználva készülünk a szerbiai tornára, láttuk, hogy milyen hibákat kell kijavítanunk az eredményesebb szerepléshez. Erős ellenfelekkel szemben készülhetünk az Eb-selejtezőkre, gyakorlatilag egy elitkör erősségű torna vár ránk, amelyen lehetőségünk lesz azt is lemérni, hogy miként reagál a csapat a sorozatterhelésre. Továbbra is vannak hiányzóink, ezért néhány új játékos is tagja a keretnek, bízom benne, hogy az együtt töltött bő egy hétben tovább épül a közösség és erősödik a csapaton belüli kohézió a tétmérkőzések előtt – mondta Babó Levente az mlsz.hu-nak.

A magyar válogatott kerete:

Kapusok: Pécsi Ármin (Csákvár), Gyetván Márk (Bp. Honvéd)

Védők: Umathum Ádám (Puskás Akadémia), Komlósi Bence (Parma), Kocsis Gergely (Bp. Honvéd), Almássy Levente (Ferencváros), Kaczvinszki Dominik (Bp. Honvéd), Ferencsik Bálint (Kazincbarcika), Bodnár Gergő (Peterborough), Szvoboda Dániel (Haladás)

Középpályások: Vingler László (ETO FC), Tóth Alex (Ferencváros), Michael Okeke (Manchester City), Pető Milán (Fehérvár FC), Kovács Patrik (MTK Budapest), Vas Bence (PMFC)

Támadók: Huszár Marcell (ETO FC), Mohos Barnabás (Haladás), Klausz Milán (ZTE), Pesti Zoltán (Paks), Bukovics András (PMFC), Cibla Flórián (DVSC)

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz