Tragédia: A 6-6-os meccs után, az öltözőben hunyt el a magyar focicsapat elnöke

Tragikus hirtelenséggel, 67 évesen elhunyt a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyöshalász SE elnöke. Szabó Gyulát egy február 2-án megrendezett felkészülési labdarúgó-mérkőzés után, az öltözőben érte a halál.
Csakfoci.hu 2023. február 3., péntek 16:10
Tragikus hirtelenséggel, 67 évesen elhunyt a Heves megyei I. osztályban szereplő Gyöngyöshalász SE elnöke. Szabó Gyulát egy február 2-án megrendezett felkészülési labdarúgó-mérkőzés után, az öltözőben érte a halál.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. február 3., péntek 16:10

A Jászfényszaru VSE elleni edzőmérkőzés (6-6) után történteket a Heves megyei I. osztályban harmadik helyen álló Gyöngyöshalász SE edzője, Labancz Róbert idézte fel a heol.hu-nak.

A Gyöngyösön lejátszott edzőmeccs után bementünk az öltözőbe, ahová velünk tartunk Gyula bácsi is. Az elnökünk mögöttem állt az ajtónál, miközben mondtam néhány gondolatot a játékosoknak. Egyszer csak hörgést hallottam, hátranéztem és láttam, hogy a földre esett. Az egyébként mentősként dolgozó labdarúgónk, Sőregi Zoltán azonnal megkezdte az újraélesztést, de ez sem neki, sem az időközben kiérkezett mentőskollégáinak nem sikerült.

Dermedten, letargikus állapotban szemléltünk az eseményeket, amely után még most sem tértünk magunkhoz.

- Nem tudom, mi lesz nélküle, mert ő maga volt a Gyöngyöshalász SE megtestesítője, aki mindenkihez segítőkészen viszonyult – folytatta Labancz Róbert. – Jó értelemben vett régi típusú vezetőként kötelességének érezte, hogy mindig mindenki rendelkezésére álljon. Nem az az elnök volt, akit a játékosok nem szerettek. Legyen szó kicsikről vagy felnőttekről. Több mint fájó az elvesztése, óriási ürességet érzek - tette hozzá a tréner.

A gyöngyöshalászi klubot előbb játékosként, majd edzőként, szertárosként, pályagondokként és elnökként is szolgáló Szabó Gyula 67 éves volt. Nyugodjék békében.

Neked ajánljuk
Átigazolások
NB I
Cristian Ramírez
Oroszországban azt írják, hogy Magyarországról is érdeklődnek a korábbi Fradi-játékos, Cristian Ramírez iránt.
Mosonmagyaróvár
Supka Attila
A csakfoci.hu korábbi hírének megfelelően az NB II-es Mosonmagyaróvár vezetőedzője lett Supka Attila.
Kisvárda
Milos Kruscic
A csakfoci.hu információi igaznak bizonyultak: a Kisvárda vezetőedzője lett az Újpestről távozott Milos Kruscic.
Tovább az összes átigazoláshoz