Török földrengés: "Éjszaka minimális rezgéseket éreztünk" - a legfrissebb hírek a Fradi és a Kisvárda utánpótláscsapatainak törökországi edzőtáborából

A Ferencváros és a Kisvárda utánpótláscsapatai is 800 km-re tartózkodnak a törökországi földrengés epicentrumától, nincsenek veszélyben.
Nyikes Zoltán 2023. február 7., kedd 13:02
A Ferencváros és a Kisvárda utánpótláscsapatai is 800 km-re tartózkodnak a törökországi földrengés epicentrumától, nincsenek veszélyben.
Szerző: Nyikes Zoltán 2023. február 7., kedd 13:02

Több erős földrengés rázta meg hétfőre virradóan Törökország délkeleti és Szíria északi részét, a legnagyobb rengés egyes mérések szerint a 7,8-as erősséget is elérte. A két országban kedden együttesen már meghaladta az ötezret a halálos áldozatok száma.

Jelenleg is Törökországban edzőtáborozik két NB I-es klub több utánpótláscsapata is, de a hivatalos oldalak beszámolója szerint szerencsére mindenki jól van.

A Ferencváros 111 fős küldöttsége vasárnap érkezett az antalyai edzőtáborba, az U15, U16, U17 és U19-es csapatok tagjai rendben vannak, további programjukat nem befolyásolják a történtek, miután 800 km-re vannak a törökországi földrengés epicentrumától - írja a fradi.hu.

– Éjszaka minimális rezgéseket éreztünk, de szerencsére a földrengés elkerülte ezt a térséget. A konzulátus arról tájékoztatott minket, hogy más törésvonalon vagyunk, így nem kell aggódnunk. Folytatjuk a munkát – nyilatkozta Palásthy Norbert utánpótlás akadémiai igazgató.

A Várda Labdarúgó Akadémia két korosztályos csapata, az U16-os és az U15-ös legénység ezekben a napokban Törökországban, közelebbről Sidében edzőtáborozik, de a katasztrófa helyszínétől csaknem 800 kilométerre, így a földmozgásból gyakorlatilag semmit nem érzékeltek, és senkinek semmi baja nem történt - olvasható a Kisvárda klubhonlapján.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fradi
Jansen az új edző
Igaznak bizonyultak a Csakfoci exkluzív információi: Pascal Jansen veszi át a Ferencváros irányítását.
DVSC
Dániából igazoltak
A 19 éves Szűcs Tamás az FC Köbenhavn korosztályos csapatától igazolt haza.
Fradi
Jansen a Népligetben
Már fotó is készült arról, ahogyan Pascal Jansen az FTC Népligeti Sportközpontjában van. A Csakfoci úgy tudja, a felek még tárgyalnak egymással.
Tovább az összes átigazoláshoz