Teremben játszunk a spanyol válogatottal

A magyar futsalválogatott december 5-én és 6-án az Európa-bajnoki címvédő spanyol csapatot fogadja barátságos mérkőzésen, Nyíregyházán.
Budai László 2016. november 25., péntek 17:16
A magyar futsalválogatott december 5-én és 6-án az Európa-bajnoki címvédő spanyol csapatot fogadja barátságos mérkőzésen, Nyíregyházán.
Szerző: Budai László 2016. november 25., péntek 17:16

A hazai sportági szövetség (MLSZ) honlapjának pénteki híre emlékeztet rá, hogy a magyar válogatott már javában készül a tavaszi Európa-bajnoki selejtezőtornára, a sikeres előkészületek érdekében pedig a lehető legerősebb ellenfelekkel méri össze tudását a következő időszakban.   

A nyíregyházi Continental Arénában pályára lépő spanyolok a világranglista második helyén állnak, kétszeres világ- és hétszeres Európa-bajnokok. A hétfői mérkőzés 20.30-kor, a keddi pedig 18 órakor kezdődik.

A spanyolokkal legutóbb az idei Európa-bajnokság csoportkörében találkoztunk, a belgrádi összecsapáson sikerült szoros mérkőzést vívnunk, de végül meg kellett hajolnunk az Eb-győzelemig menetelő spanyolok nagyobb tudása előtt. Most hasonlóan nehéz dolgunk lesz, annál is inkább, mert Sito Rivera továbbra is "forgatja" keretét, igyekszik minél több játékosnak lehetőséget biztosítani a bizonyításra, hogy az áprilisi tétmeccsekre összeálljon az optimális keret.

A mérkőzésekre szóló jegyek elővételben már megválthatóak a Ticket Express honlapján 700 forintos egységáron, illetve a készlet erejéig a mérkőzés előtt, a helyszínen is lesz jegyárusítás.
(mti/mlsz.hu)

 

A magyar válogatott kerete:

Kapusok:

Matkovics Gábor (ETO Futsal)
Tóth Gyula (ETO Futsal)

Mezőnyjátékosok:

Harnisch Ákos (ETO Futsal)
Dávid Richárd (ETO Futsal)
Horváth Norbert (Dunaújváros)
Hosszú Ádám (Dunaújváros)
Klacsák Bence (Dunaújváros)
Komáromi Péter (Ferencváros)
Szeghy Szabolcs (Aramis)
Tatai József (Veszprém)
Rábl János (Berettyóújfalu)
Gál István (Berettyóújfalu)
Szabó Péter (Berettyóújfalu)
Dróth Zoltán (Kairat Almaty)

 

Címkék: #futsal
Neked ajánljuk
Átigazolások
RB Leipzig
Orbán Willi
Sajtóhírek szerint Orbán Willi hamarosan szerződést hosszabbít Lipcsében.
Ajka/Vasas
Schindler Szabolcs
Ahogyan azt honlapunk előre jelezte: távozott a Vasas tartalékcsapatától Schindler Szabolcs és az NB II-es Ajka vezetőedzője lett.
Ferencváros
Profi szerződés
A Ferencváros profi szerződést kötött Bagi Ádámmal, a 17 éves támadó 2019 óta erősíti a klubot.
Tovább az összes átigazoláshoz