Fotó: ujpestfc.hu

Szörnyű csapás érte az Újpest játékosát: "Sejtettük, hogy baj van, de azt nem, hogy ekkora"

7-8 hónapos kihagyás vár a fiatal támadóra, akivel már profi szerződést is kötöttek Újpesten.
Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 17:23
Fotó: ujpestfc.hu
7-8 hónapos kihagyás vár a fiatal támadóra, akivel már profi szerződést is kötöttek Újpesten.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. augusztus 8., kedd 17:23

Az NB III-as bajnoki nyitány harmadik percében, egy rossz leérkezést követően történt a szerencsétlen mozdulat, amelynek következtében a 19 éves szélső, Tamási Domonkos keresztszalag-szakadást is szenvedett. 7-8 hónap kihagyás vár a tehetségre.

Mundi Viktor, az Újpest második csapatának vezetőedzője mesélt a sérülés részleteiről.

Egy ugrás közben billentették ki Domát, aminek következtében rosszul fogott talajt. Sejtettük, hogy baj van, de azt nem, hogy ekkora. Elszakadt a keresztszalagja, és az oldalsó szalag is sérült. A fiúkat is megviselte, ami történt, így ez a súlyos térdsérülés a játékban is nagy érvágást okozott.

A fiatal játékos is beszélt az ujpestfc.hu-nak az előtte álló és minden bizonnyal emberpróbáló hónapokról.

A helyzethez képest jól érzem magam, öt hét múlva lesz a műtét. Ezt követően pedig 7-8 hónap rehabilitációval kell számolnom. Fontos, hogy komolyan vegyem a gyógytornát, és alázatosan csináljam minden nap annak érdekében, hogy a visszatérésem után nehogy újra elszakadjon a térdem.

A műtétig jegelem, polcolom a lábamat, a rögzítő segítségével már szerencsére tudok sétálni, és a duzzanat is lement róla - tette hozzá Tamási.

A jobbszélső a 2020-as év elején érkezett a lila-fehér csapathoz a Budapest Honvédtól, majd szép fokozatosan haladt felfelé a ranglétrán az U16-os csapattól egészen az NB III-as együttesig. Májusban profi szerződést is kötött az Újpesttel. Az előző idényben 32 NB III-as találkozón lépett pályára és ezeken 3 gólt szerzett.

Olvastad már?
Vignjevic-interjú: "Néha nem leszünk majd jók, de nem fogunk leállni, Európában akarok játszani" - az Újpest edzője a Vidi legyőzéséről, Csoboth piros lapjáról és az igazolásokról
Nebojsa Vignjevic meglepődött azon, ahogyan csapata talán legjobb játékosát, Csoboth Kevint kiállították a Fehérvár ellen, de elégedett, hogy az Újpest rég nem látott karaktert mutatva, tíz emberrel is legyőzte riválisát. A lila-fehérek szakvezetője a csakfoci.hu-nak beszélt még a szurkolók által sokat támadott csatára feltámadásáról, hogy milyen Újpestet akar felépíteni az idényben, és arról is, milyen posztokon erősítene még a nyáron. Interjú.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Leendő érkező
"Ha minden jól megy, 2024 nyarán leigazolunk egy rendkívül tehetséges, feltörekvő magyar játékost. Már régóta követjük a pályafutását, több mint 15 oldalnyi riportom van róla" - mondta Hayk Hovakimyan. (dvsc.hu)
DAC
Csinger Márk
A DAC 2027-ig hosszabbított U21-es magyar válogatott védőjével, Csinger Márkkal.
Ferencváros
Ifj. Lisztes Krisztián
Németországi sajtóhírek szerint a Frankfurt minden egyes meccs után, amit Lisztes a Ferencvárosnál játszik még a mostani idényben, egy kisebb prémiumot fizet a magyar klubnak.
Tovább az összes átigazoláshoz