Szoboszlai lehúzott egy pálinkát, aztán a magyar szurkolók között mondott beszédet: "Ez csak a kezdet, jövő nyáron csinálunk egy olyat, ami felejthetetlen lesz!"

A csapatkapitány a Montenegró elleni Eb-selejtező lefújása után kiment a tábor, a Carpathian Brigade tagjai közé a Puskás Arénában, hogy köszönetet mondjon mindenkinek az Eb-re jutást követően.
Dudás Gábor 2023. november 19., vasárnap 17:30
A csapatkapitány a Montenegró elleni Eb-selejtező lefújása után kiment a tábor, a Carpathian Brigade tagjai közé a Puskás Arénában, hogy köszönetet mondjon mindenkinek az Eb-re jutást követően.
Szerző: Dudás Gábor 2023. november 19., vasárnap 17:30

Szoboszlai Dominik rögtön egy fontos kérdéssel kezdte a beszédét:

Hány fokos?

- érdeklődött, miután egy "pálinkának tűnő" italból kortyolt a drukkerek között.

Ezután a szurkolók, a csapattársak, a stábtagok és valamennyi magyar felé intézte beszédét.

- Elsősorban szeretnék iszonyatosan nagy köszönetet mondani a csapatnak azért a munkáért, amit beletettek. Azzal az alázattal, lemondással és munkával, amit beletettek, úgy gondolom, hogy egy iszonyatosan nagy tapsot megérdemelnek. (Jött is a vastaps - a szerk.) És nem elfelejtve azokat, aki a csapat mögött állnak, legyen az csapatmenedzser, fiziós, szertáros, és szövetségi kapitány, ők ugyanolyan munkát beletettek, mint a játékosok, úgyhogy még egy hatalmas tapsot nekik is! (Megint jött a zajos ünneplés - a szerk.).

És nem utolsósorban, most éppen 65 ezer embernek, de amúgy az összes magyarnak nagyon szépen köszönjük ezt a szurkolást, amit minden egyes mérkőzésen kapunk. Teljesen mindegy, hogy egy jó mérkőzést játszunk, vagy kevésbé jót, mindig ott álltok mögöttünk, úgyhogy tapsoljátok meg magatokat! (Tombolás - a szerk.) Egyet megígérhetek a csapat nevében, hogy ez csak a kezdet és jövő nyáron csinálunk egy olyat, ami felejthetetlen lesz! (Itt már valósággal megőrült mindenki)

És akkor az egész stadion énekeljen egy jó nagyot: "Az éjjel soha nem érhet véget..." - zárta énekelve szavait a Montenegró ellen duplázó liverpooli középpályás.

Olvastad már?
Szoboszlai soha ilyen nyíltan nem beszélt a válogatottról: "Az ellenfél 8-asa kicsit felhúzott, a végén rájött, hogy hol van" - a kapitány értékelése
A fantasztikusan, veretlenül és csoportelsőséggel zárult Eb-selejtezőket értékelte Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya - méghozzá nem éppen rendhagyó módon, nyíltan és őszintén beszélve a nemzeti csapatról.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz