Fotó: mlsz.hu

Szoboszlai: "Lehet, az volt a probléma, hogy nem reálisan gondolkodtunk, túl nagy elvárásokat tettünk magunk elé"

Így értékelte a mieink csapatkapitánya a német-magyar találkozót, és a továbbjutási esélyeinkről is beszélt.
Budai László 2024. június 19., szerda 20:28
Fotó: mlsz.hu
Így értékelte a mieink csapatkapitánya a német-magyar találkozót, és a továbbjutási esélyeinkről is beszélt.
Szerző: Budai László 2024. június 19., szerda 20:28

A magyar válogatott a Svájc elleni 1-3 után a németektől is kikapott (0-2) az Európa-bajnokságon. Szoboszlai Dominik csalódottan értékelt az M4 Sportnak a találkozó után.

- Teljesen más volt ma a csapat, attól függetlenül is, hogy az eredmény nem lett olyan, ahogyan azt elképzeltük. Rendben volt a hozzáállás, a futóteljesítmény, voltak helyzeteink is, védekeztünk is, ahogy tudtunk, de nem szabad elfelejteni, hogy a németek ellen játszottunk, nem is sorolom a neveket, de elég nagy minőséggel bírnak. Kitett a csapat magáért, sajnos ma sem volt elég. Volt egy kisebb megbeszélés, csak a játékosok között, mindenki felfogta, hogy hova jöttünk, mit akarunk, de ma is kevés volt.

Szoboszlai a németek első góljáról is beszélt..

Jobb is, ha nem mondok véleményt, mert abból csak probléma lesz. Látszik hogy rálöknek a Willire, ő se kis darab, hogy a szél elfújja. De mit is akarunk? Hagyjuk is inkább.

A mieink csapatkapitánya a mieink továbbjutási esélyeiről is beszélt.

- Próbálok mindig pozitív maradni, ilyen srác vagyok, de két lábbal kell a földön járnunk. Nem fogjuk feladni, kiélvezzük az utolsó meccset, ha bravúrt tudunk csinálni, csinálunk, ha nem, akkor ennyi volt. A szurkolókra soha nem lehet panasz, mindent beleadtak, rajtuk nem múlt. Köszönjük azoknak, akik bárhonnan is szorítottak nekünk. Kelleni fognak a skótok ellen is. Nehogy azt higgye bárki, hogy mi ne győzni vagy továbbjutni jöttünk volna ide. De fel kell mérni az erőviszonyokat, hogy milyen csoportba kerültünk, és reálisnak kell maradni. Lehet ez volt a probléma az egész sztorival, hogy nem reálisan gondolkodtunk, túl nagy elvárásokat tettünk magunk el. Próbáltam mindenkit csillapítani, hogy mi a magyarok vagyunk, persze 15-16 meccs volt a hátunk mögött egy vereséggel, de Svájccal és a németekkel kell játszani. Meg még kell a skótokkal is, akik szintén nem gyengék.

csakfoci.hu Suzukival jut el a magyar válogatott Eb-meccseire: auto.suzuki.hu

A Csakfoci Szurkolói Zónában olvasóink véleményét is kikérjük az esetről: kattints és szavazz itt!

Olvastad már?
Rossi nem hagyta szó nélkül az első gólt: "A bíró a legrosszabb ember volt a pályán, a kettős mérce nem megengedhető"
A szövetségi kapitány így értékelt a németek elleni (0-2) vereséget követően a sajtótájékoztatón.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár FC
Ominger Gergő
A Fehérvár FC és a Puskás Akadémia FC megállapodásának értelmében kölcsönbe érkezik a Vidihez a középpályán bevethető, utánpótlás-válogatott Ominger Gergő.
ETO FC Győr
Akadémisták kaptak szerződést
A 19 éves védő, Kulcsár Martin és a 17 éves Décsy Ádám személyében a győriek két akadémistája kapott profi szerződést.
Tatabánya
Nagy fogást jelentettek be
A szurkolói ankéttal egybekötött sajtótájékoztatón Dragóner Attila ügyvezető mindenkit meglepett és bemutatta az NB II-es csapat új igazolását, Vida Kristophert.
Tovább az összes átigazoláshoz