Szivics nem csak a diósgyőri kispadról maradt le - sajtóhír

Szerbiai lapinformációk szerint a DVTK mellett egy, a helyi Szuperligában szereplő együttes is felvette a kapcsolatot Szivics Tomiszlávval. 
Dudás Gábor 2022. augusztus 25., csütörtök 16:53
Szerbiai lapinformációk szerint a DVTK mellett egy, a helyi Szuperligában szereplő együttes is felvette a kapcsolatot Szivics Tomiszlávval. 
Szerző: Dudás Gábor 2022. augusztus 25., csütörtök 16:53

Mint ismeretes, szerdán eldőlt, hogy a 40 éves magyar-ukrán tréner, Kuznyecov Szergej veszi át az NB II-ben bukdácsoló és emiatt edzőt váltó DVTK irányítását. Ahogy arról honlapunk is beszámolt, Kuznyecov mellett a diósgyőriek korábbi szakvezetője, a bunyevác-magyar Szivics Tomiszláv is esélyes volt a posztra, de a miskolci klubvezetés végül nem neki szavazott bizalmat.

Szerbiában jelent meg a hír aztán csütörtökön, hogy Szivics nemcsak a DVTK-nál, hanem egy helyi élvonalbeli csapatnál is képbe került, miután a múlt héten lemondott a szintén a Szuperligában szereplő Radnicki Nis vezetőedzői posztjáról.

A szerb Sportklub információi szerint az 55 éves tréner az FK Mladost Lucani edzői posztjára is jelölt volt, a nyugat-szerbiai gárda vezetője, Nesko Milovanovic egyeztetett is Sziviccsel, de az utóbbi bajnokik eredményei - egyelőre? - megmentették a jelenlegi szakvezető, Dragisa Zunic állását. Pedig a cikk szerint a felek már a szakmai stábban történő változásokról és a csapat megerősítéséről is megegyeztek, azonban a szinte már biztosnak tűnő megállapodás Sziviccsel váratlanul kútba esett - legalábbis az érkezése a levegőben lóg jelenleg.

Olvastad már?
A Diósgyőr új edzője: "Senki nem fog lehetőséget kapni a nevéért vagy a múltjáért" - új játékosok is érkeznek még a csapatba
Csütörtökön sajtótájékoztatót tartott a Diósgyőr, amelyen Dr. Bajúsz Endre szakmai vezető beszélt a miskolci edzőváltásról, emellett bemutatkozott az új tréner, Kuznyecov Szergej is.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Újpest/Fehérvár
Bartosz Grzelak
A Csakfoci korábbi hírének megfelelően Bartosz Grzelak távozott a Viditől és az Újpest vezetőedzője lett.
Nyíregyháza
Új érkező
Védekező középpályást igazolt a Nyíregyháza Spartacus. A Vasas-nevelés Kovács Milán az elmúlt három évben előbb Szegeden, majd Gyirmóton volt alapember. A 24 éves játékos 3 éves szerződést kötött.
Mezőkövesd
Új igazolás
A Mezőkövesd bejelentette a 27 éves Harsányi István szerződtetését. A támadó középpályás az elmúlt két évet Pécsen töltötte, az előző idényben nyolc góllal segítette az NB II-es kiesőt.
Tovább az összes átigazoláshoz