Szinte biztos a magyar válogatott játékos nyári klubváltása - ebbe a bajnokságba vinnék

Egyike lehet klubja nyári távozóinak a magyar válogatott középpályása, akit a Championshipből hívhatnak.
Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 11:30
Egyike lehet klubja nyári távozóinak a magyar válogatott középpályása, akit a Championshipből hívhatnak.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. június 10., hétfő 11:30

A The Guardian cikkéből kiderül, hogy a magyar válogatott Callum Styles - aki a szezon második felét kölcsönben a Sunderlandnél töltötte - a nyáron valószínűleg visszatér az angol másodosztályba, hiszen a középpályás iránt több Championship-klub is érdeklődik, és a harmadosztályú Barnsley-nál történő maradása igen valószínűtlennek tűnik.

Ezt erősíti meg a footballleagueworld.co.uk is, amely a hat szinte biztosan távozó Barnsley-játékos közé sorolja a sokoldalú futballistát.

"Styles az egyik játékos, aki már sejthet valamit arról, hogy elhagyja a Barnsley-t, miután kölcsönben a Millwallnál, illetve a Sunderlandnél szerepelt a Championshipben. A Fekete Macskáknak még mindig megvan az opciója arra, hogy a középpályás kölcsönbe kerülését a nyáron véglegessé tegyék. Azt azonban még nem tudni, hogy ezt meg is teszik-e. Erről talán csak akkor születik döntés, ha kinevezik az új menedzsert. Egyelőre azonban Styles ismét a Barnsley játékosa, bár a magyar válogatott játékos most lép szerződésének utolsó évébe a Tykes-nál" - írják.

Olvastad már?
Fradi: Kerkez korábbi edzője az egyik fő jelöltté lépett elő, de Keane-nel is tárgyalnak még - exkluzív
A Csakfoci információja szerint az alábbi négy edző közül kerül ki a befutó a Ferencvárosnál, közülük új név és az egyik legfőbb jelölt Pascal Jansen.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK Budapest
Kölcsönadás
Zuigéber Ákos a következő idényt a Budafok csapatánál tölti majd kölcsönben. A 21 éves támadó tavasszal a Szegednél szerepelt, 11 bajnokin egy gólt szerzett. (mtkbudapest.hu)
ZTE
Zoran Lesjak
A szlovén élvonalbeli lendvai Nafta bejelentette a Zalaegerszegtől távozó Zoran Lesjak érkezését.
Szentlőrinc
Távozott a vezetőedző
A Szentlőrinc tulajdonosának döntése értelmében távozott a vezetőedzői posztról Pichler Gábor. A Csakfoci korábbi értesülése szerint Waltner Róbert lesz a klub új trénere.
Tovább az összes átigazoláshoz