Szerencsés magyar válogatottról, szégyenletes koreográfiáról és hazai drukkerekről írnak a szerbek - lapszemle

A szerb sajtó nehezen tudja megemészteni, hogy másodszor is kikapott válogatottjuk a magyaroktól. Úgy érzik, a szerb csapat elátkozott volt. Belemarnak a magyar drukkerek koreográfiájába, valamint a szurkolókba is.
Csakfoci.hu 2023. október 15., vasárnap 13:59
A szerb sajtó nehezen tudja megemészteni, hogy másodszor is kikapott válogatottjuk a magyaroktól. Úgy érzik, a szerb csapat elátkozott volt. Belemarnak a magyar drukkerek koreográfiájába, valamint a szurkolókba is.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 15., vasárnap 13:59

A Republika szerint a magyarok szerencsések voltak, a szerbek pedig elátkozottak. "Hiába volt 30 helyzetünk a két meccsen, megint kikaptunk. A magyarok visszahúzódtak, mi pedig ezzel nem tudtunk mit kezdeni" - írja a szerb lap.

Az informers.rs szerint is Szerbia volt a jobb csapat szombat este.

"Fölényben játszottunk, de Magyarország nyert". A lap odaszúrt egyet Nikola Milenkovicsnak, aki a portál szerint nagyon rossz teljesítményt nyújtott.

"Ő volt a védelem leggyengébb tagja. Az első gólnál rosszul helyezkedett, sok helyet hagyott Varga Barnabásnak és Sallai Rolandnak is."

A nova.rs szégyenletesnek nevezte a Rózsa Sándort megjelenítő szurkolói koreográfiát. A lap azt írja: "Rózsa Sándor volt a leghíresebb magyar bandita, aki a 19. században "működött" Magyarország és a Vajdaság területén is."

A szerb portál a magyar szurkolókról sem volt jó véleménnyel. Azt írják, Mitrovicot dobálni kezdték és mutogattak neki, amely után a játékos is kimutatott a drukkerek felé, ez pedig felbátorította a drukkereket, akik a lap szerint meg is dobálták a támadót.

Sportski zurnal kiemeli Dibusz Dénes remek teljesítményét, aki ezúttal is nagy védéseket mutatott be. Ugyanakkor, úgy érzik, hogy Szerbia mindenben felülmúlta a magyar válogatottat.

Olvastad már?
Magyar válogatott: Már kedden, Litvánia ellen kijuthatunk az Eb-re - ez kell hozzá
A magyar válogatott újabb fantasztikus győzelme után szinte biztosra vehető, hogy ott leszünk a 2024-es németországi Európa-bajnokságon. Ha minden jól alakul, már kedden ünnepelhetünk.
Elolvasom

 

Neked ajánljuk
Átigazolások
Légiósok
Gulácsi Péter
A kispadra szorult Gulácsi Péter "elgondolkodik a jövőjéről" az RB Leipzignél - írja a német Kicker.
Honvéd/MLSZ
Bobby Davison
Az FTC korábbi vezetőedzője, Bobby Davison elárulta, hogy 18 hónappal ezelőtt a Honvéd vezetőivel tárgyalt, egy hónapja pedig elküldte az önéletrajzát az MLSZ-nek, mert szívesen dolgozna az utánpótlásban is.
Légiósok
Kleinheisler László
Görögországban azt írják, hogy a téli átigazolási időszakban távozhat a Panathinaikosztól Kleinheisler László, aki akár Horvátországba vagy Magyarországra is visszatérhet.
Tovább az összes átigazoláshoz