Szép gesztussal őrzik meg Lázár Bence emlékét

A Lajosmizsei Városi Labdarúgó Sportcentrumot a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgóról nevezik el. Lázár Bence a Lajosmizsei VLC-ben nevelkedett.
Budai László 2018. március 20., kedd 9:57
A Lajosmizsei Városi Labdarúgó Sportcentrumot a tragikusan fiatalon elhunyt labdarúgóról nevezik el. Lázár Bence a Lajosmizsei VLC-ben nevelkedett.
Szerző: Budai László 2018. március 20., kedd 9:57

Új nevet kap a Lajosmizsei Városi Labdarúgó Sportcentrum – hozta meg egyhangú döntését Lajosmizse önkormányzatának képviselő-testülete legutóbbi ülésén.

A baon.hu beszámolója szerint Lázár Bence, az Újpest FC egykori labdarúgójának tiszteletére a Lázár Bence Lajosmizsei Labdarúgó Sportcentrum nevet viseli majd a jövőben a létesítmény. Az 1991-ben született, kerekegyházi származású futballcsatár 2006-ig a Lajosmizsei VLC-ben nevelkedett, majd az Újpest FC szerződtette. Hosszú betegség után, február 22-én, leukémiában hunyt el, 26 évesen.

Neked ajánljuk
Átigazolások
ZTE FC
Senkó, Várkonyi, Drazic, Mance
Sallói elmondta, Senkó várhatóan a ZTE testvérklubjánál, a Nafta Lendavánál folytatja, míg a Lendván kitűnően védő Németh Ervin érkezhet. Várkonyit megvennék az MTK-tól. Mance és Drazic is szóba került.
Haladás
Újabb távozó
A kialakult nehéz helyzetre tekintettel a Szombathelyi Haladás újabb játékosa bontott szerződést a klubbal - a 17 éves támadó, Katona István távozott, már vasárnap sem lép pályára Gyirmóton.
Ferencváros
Edzőkérdés
A vezérigazgató elmondta, olyan edzőt keresnek, akinek van nemzetközi tapasztalata, ezért Máté Csaba visszahozatalára nincs esély.
Tovább az összes átigazoláshoz