Szélesi a románverésről: "A görcsösség is elmúlt"

A magyar U17-es válogatott szövetségi edzője már az Izrael elleni, sorsdöntő Eb-selejtezőre is előretekintett azután, hogy csapata 2-0-ra verte Romániát, amivel nagy lépést tett a kontinenstorna felé.
Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 20:05
A magyar U17-es válogatott szövetségi edzője már az Izrael elleni, sorsdöntő Eb-selejtezőre is előretekintett azután, hogy csapata 2-0-ra verte Romániát, amivel nagy lépést tett a kontinenstorna felé.
Szerző: Dudás Gábor 2018. március 25., vasárnap 20:05

Matematikailag még nem jutott ki Angliába és az Európa-bajnokságra, de nagyon közel került hozzá a magyar U17-es válogatott, hogy a 16-os dönő mezőnyének tagja legyen.

Románia 2-0-ás vasárnapi legyőzése után ehhez vélhetőleg egy szerdai, Izrael elleni döntetlen is elég lehet.

Nagyon örülök, hogy sikerült megnyerni a mérkőzést, a srácok minden taktikai utasítást betartottak támadásban és védekezésben is, ezért külön dicséret illeti őket. A torna első meccsén tapasztalt görcsösség is elmúlt a játékunkból, így elégedett vagyok az eredménnyel és a mutatott játékkal is. Nagyon fontos az utolsó mérkőzés, amelyen legalább döntetlent kell játszanunk Izrael ellen, természetesen a szakmai stáb – ahogy eddig is – mindent meg fog tenni, hogy a csapat a lehető legfelkészültebb legyen – értékelte az összecsapást Szélesi Zoltán szövetségi edző az mlsz.hu-nak.

Olvastad már?
Így ünnepelt az U17-es válogatott a románok legyőzése után - videó
Megérdemelt ünneplést csapott Szélesi Zoltán csapata a román fiatalok 2-0-s legyőzését követően.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
Tovább az összes átigazoláshoz