Suljic visszatérhet a korábbi csapatához – sajtóhír

Szlovén sajtóhírek szerint visszatérhet Ljubljanába Asmir Suljic, a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin korábbi játékosa.
Csakfoci Admin 2019. december 23., hétfő 12:40
Szlovén sajtóhírek szerint visszatérhet Ljubljanába Asmir Suljic, a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin korábbi játékosa.
Szerző: Csakfoci Admin 2019. december 23., hétfő 12:40

Honlapunkon is beszámoltunk arról, hogy a lengyel élvonalbeli Zaglebie Lubin három hónap után közös megegyezéssel szerződést bontott Asmir Suljiccsal, így szabadon igazolhatóvá vált.

A szlovén Ekipa24 értesülései szerint az egykori bosnyák-magyar kettős állampolgársággal rendelkező Videoton és Újpest-szélső visszatér az Olimpija Ljubjana csapatához. A 28 éves játékost a rivális, Maribor is szívesen látná a soraiban, azonban

Suljic korábban hangsúlyozta, ha visszatér Szlovéniába, akkor csak az Olimpiját választja.

Suljic idén szeptemberben igazolt az Olimpija Ljubjanától a Lubinhoz, ahol a lengyel első osztályban öt mérkőzésen összesen 47 perc játéklehetőséghez jutott.

Korábban a magyar élvonalban összesen 108 NB I-es mérkőzésen 9 gólt és 35 gólpasszt jegyzett. Az időközben magyar állampolgárságot kapó bosnyák szélső klub- és országváltása viharosra sikerült: tavasszal az akkori Videoton második csapatához került, majd új klubjával, a Wisla Krakkóval szerződést bontott, ugyanis a csőd szélén álló csapat nem tudta végül megadni azt a fizetést a támadónak, amiben előzetesen megállapodtak.

Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Marko Milosevic
A nezavisne.com szerint Marko Milosevic kapus távozik a klubtól télen, miután alig jut játéklehetőséghez. A 32 éves játékos márciusban igazolt a Lokihoz és 11 tétmeccsen védett.
Debreceni VSC
Hayk Hovakimyan
A debreceni sportigazgató elmondta, hogy alaptalanok a pletykák, melyek Srdjan Blagjoevic Loki-edzőről és az orosz élvonalbeli FC Szocsiról szólnak.
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Tovább az összes átigazoláshoz