Fotó: MTI

Stankovic: "Most sírunk, de egy nagyszerű szezon van mögöttünk"

Dejan Stankovic szerint a Paks megérdemelten nyerte meg a Magyar Kupát a Ferencváros ellen.
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 23:17
Fotó: MTI
Dejan Stankovic szerint a Paks megérdemelten nyerte meg a Magyar Kupát a Ferencváros ellen.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 23:17

- Először is gratulálni szeretnék a Paksnak és az edzőjüknek. Sok helyzetet hagytunk ki, de nem akarom elvenni a Paks érdemeit. Futottak, küzdöttek, megérdemelten győztek – kezdte Dejan Stankovic a fradi.hu beszámolója szerint. – Amikor elveszítesz egy meccset, akkor talán mindent elbuksz. Ilyen a futball, ilyen az élet. Ma sírunk, de egy nagyszerű szezon van mögöttünk: megnyertük a bajnoki címet, játszottunk Európában, továbbjutottunk a csoportból. Könnyű a meccs után okosnak lenni. Úgy gondoltam, nem lehet probléma, hogy Abena a pályán maradt a sárga lapja után. Miután emberhátrányba került a Paks, masszívan védekezett a saját tizenhatosa előtt, egyszerűbb volt tíz a tíz ellen játszani. Száz százalékos felelősséget vállalok, én döntök a kezdőkről és a cserékről, nekem kell megtalálni a gólszerzés módját. Nagy köszönet a szurkolóknak, sajnálom, hogy nem tudtuk értük és a vezetőségért megnyerni a kupát. De ilyen az élet, ilyen a sport.

A Fradi edzője beszélt arról is, hogy becserélése után miért cserélte le Lisztest.

- Krisztián nem edzett tegnap, beteg és lázas is volt. Most nem volt jó a pályán. Sok labdát veszített, de ez előfordul. A Paksnál is lecseréltek egy becserélt játékost. Közbe játszhatott Lisztesnél ez a betegség, ez volt a cserének az oka.

Olvastad már?
Bognár György a kupagyőzelem után: "Az ország fele most szomorú, de a másik fele velünk volt" - a Paks számára a bennmaradás lesz a cél jövőre
Bognár György, a Paks vezetőedzője a megnyert Magyar Kupa-döntő után nyilatkozott a sikerről és a tervekről.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz