Fotó: MTI

Bognár György a kupagyőzelem után: "Az ország fele most szomorú, de a másik fele velünk volt" - a Paks számára a bennmaradás lesz a cél jövőre

Bognár György, a Paks vezetőedzője a megnyert Magyar Kupa-döntő után nyilatkozott a sikerről és a tervekről.
Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 22:56
Fotó: MTI
Bognár György, a Paks vezetőedzője a megnyert Magyar Kupa-döntő után nyilatkozott a sikerről és a tervekről.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. május 15., szerda 22:56

- Nagyon jó körbenézni, látni a sok boldog embert. Az ország fele most szomorú, de a másik fele velünk volt, ennek kell örülnünk. Ha az eredményeket nézzük, ez a legnagyobb sikerem edzőként és a Paksnak is az. Nagyon jó csapatjátékot tudtunk játszani, csúsztak, másztak a játékosok, amit megbeszéltünk, megcsináltuk. A padlóról álltunk fel. Meghoztuk azokat a lépéseket, amiket kellett emberhátrányban, egy csatár hagytunk fent és rendeztük hátul a sorokat. A döntetlenben bíztunk és, hogy a végén ráhúzunk valamit. Ha választanom kellene a régebbi focink és a mostani között, akkor a régebbit választanám, persze a győzelmekkel együtt. Megünnepeljük ezt a sikert, aztán készülünk a nyári feladatokra. Fontos meghatározni a célokat, és hogy azok reálisak legyenek. A Ferencváros és más csapatok is előttünk járnak. Az első és legfontosabb a bennmaradás lesz - értékelt Bognár György az M4 Sportnak.

Olvastad már?
MK-döntő: Történelmet írt a Paks, Szappanos a hős - a Fradi az emberelőnnyel és a 11-essel sem tudott mit kezdeni
A MOL Magyar Kupa döntőjében a Ferencváros 40 percig emberelőnyben játszott, de nem tudott gólt szerezni a rendes játékidőben. Szappanos Péter ihletett formában védett. A hosszabbításban Papp és Haraszti is betalált, ezzel kupagyőztes lett a Paks!
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
MTK
Vadnai távozik
Távozik az MTK-tól a 36 éves Vadnai Dániel, aki három korszakban is erősítette a kék-fehéreket, 2008-ban bajnok is lett velük.
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Tovább az összes átigazoláshoz