Fotó: fradi.hu

Stankovic fia kórházba került, kihagyja a Fradi hétvégi bajnokiját: "Rendkívül fontos meccset kell megvívnia"

Dejan Stankovic fia kórházba került, ezért a szerb szakember kihagyja az FTC vasárnapi bajnokiját.
Póczik Dávid 2024. április 13., szombat 14:38
Fotó: fradi.hu
Dejan Stankovic fia kórházba került, ezért a szerb szakember kihagyja az FTC vasárnapi bajnokiját.
Szerző: Póczik Dávid 2024. április 13., szombat 14:38

Dejan Stankovic egy - a Ferencváros hivatalos Facebook-oldalán közzétett - videóban jelentette be, hogy jelenleg Milánóban tartózkodik, ugyanis a legidősebb fia kórházba került, emiatt pedig nem lesz ott a Fradi vasárnapi, zalaegerszegi bajnokiján.

Azt szeretném elmondani, hogy Milánóban vagyok a fiammal, ő ugyanis kórházba került 3 nappal ezelőtt. Rendkívül fontos meccset kell megvívnia, együtt kell megvívnunk. Remélem, a következő 3-4 napban megkapjuk a vizsgálati eredményeket, és megkezdheti a rehabilitációt. Sajnálatos módon vasárnap nem ülhetek ott a kispadon, de hiszek a játékosaimban, a klubomban és a stábomban. Ez most egyetlen meccs, de most nekem van egy másik rendkívül fontos mérkőzésem a fiammal. A család az első ebben az esetben. Stefannal üdvözlünk mindenkit! Jól vagyunk, hamarosan még jobban leszünk!

- mondta Stankovic. Az FTC-t Leandro de Almeida irányítja majd a ZTE ellen.

Olvastad már?
"Egy ideig kóstolgatnak, erősnek kell lenned, hogy légiósként elfogadtasd magad" - interjú a Serie A küszöbén álló legkisebb Dragónerrel
19 évesen nagyon világos jövőképpel rendelkezik. Egy ugrásra van a Serie A-tól, igaz, az Empoli élet-halál harca a bennmaradásért nem kedvez a fiatalok szerepeltetésének. Nagyon nagy hatással van rá az olasz futball, biztos benne, hogy a legjobb helyen van, hiszen Olaszországban nevelik a legjobb, legsokoldalúbb védőket. Megtapasztalta, hogy a légiós élet nem a legkönnyebb, főleg tizenévesen, de azzal is tisztában van, hogy szenvedés nélkül nem lehet komoly célokat elérni. Nagy álma, hogy egyszer a Romában futballozhasson. Interjú Dragóner Áronnal, az Empoli védőjével.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
Mezőkövesd
Cseri Tamás
Cseri Tamás az M4 Sportnak erősítette meg, hogy a következő szezonban, az NB II-ben is a Mezőkövesd játékosa lesz.
MTK Budapest
Szerződéshosszabbítás
Németh Krisztián 2025 nyaráig szóló szerződéshosszabbítást kötött az MTK-val.
Kecskemét
Szerződéshosszabbítás
Az NB I-ben idén debütáló, a klubot 2021 óta szolgáló Kersák Roland tovább gyarapíthatja lila-fehér mérkőzései számát, a kapus pénteken ismét elkötelezte magát a KTE mellett és új szerződést írt alá.
Tovább az összes átigazoláshoz