Fotó: fradi.hu

Stankovic a forduló rangadója előtt: "A Paks botlásai is kellettek ahhoz, hogy átvegyük a vezetést, de ez előbb-utóbb úgyis megtörtént volna"

Vasárnap 14:45-kor az éllovas Ferencváros a második Paksot fogadja az NB I 27. fordulójában. Amennyiben a Fradi nyer, nagy lépést tehet a bajnoki cím felé, paksi siker eseté azonban még szoros lehet a verseny az aranyéremért.
Csakfoci.hu 2024. április 7., vasárnap 11:21
Fotó: fradi.hu
Vasárnap 14:45-kor az éllovas Ferencváros a második Paksot fogadja az NB I 27. fordulójában. Amennyiben a Fradi nyer, nagy lépést tehet a bajnoki cím felé, paksi siker eseté azonban még szoros lehet a verseny az aranyéremért.
Szerző: Csakfoci.hu 2024. április 7., vasárnap 11:21

- Pont ugyanannyira fontos ez a mérkőzés, mint az összes többi - kezdte Dejan Stankovic a fradi.hu-nak. - Ráfordultunk a hajrára, itt már nincsenek könnyű meccsek, minden egyes találkozó egy döntővel ér fel. Természetesen van pikantériája a mostani összecsapásnak, a Paks nemrég még előttünk állt a tabellán, most pedig lehetőségünk van rá, hogy növeljük az előnyünket velük szemben – mondta vezetőedzőnk, aki az elmúlt hetek jó eredményeit is kiemelte.

- Több tényezős kérdés, hogy minek köszönhető a jó formánk, de elsősorban a csapat teljesítményét emelném ki. Mindannyian tudjuk, hogy a Paks botlásai is kellettek ahhoz, hogy újra átvegyük a vezetést, de ez előbb-utóbb úgyis megtörtént volna, hiszen a fiúk nap mint nap keményen dolgoznak azért, hogy a bajnokság végén mi emelhessük magasba a trófeát. Játékost sosem szeretek kiemelni, mindenki részese a sikernek. A januári felkészülés óta elképesztő munkamorállal bír a csapat, mindenki, aki lehetőséget kap, megmutatja, hogy lehet számítani rá. Természetesen mindez magától értetődő, mi vagyunk a Ferencváros, a legjobbnál lejjebb nem adjuk.

A Fradi jelenleg egy meccsel kevesebbet játszott és 5 pontos előnnyel vezet a második Paks előtt.

Neked ajánljuk
Átigazolások
Fehérvár
Szabó Levente
A tavaszt a DVTK-nál töltött Vidi-csatár, Szabó Levente iránt német, holland és svájci csapatok is érdeklődtek. A hírek szerint a 24 éves játékos végül Németországban folytathatja. (Sportál)
Fradi
Dionisi másnak is kell
A 44 éves olasz szakember nemcsak a zöld-fehéreknél, hanem az olasz élvonalban szereplő Cagliarinál is jelölt a kispadra.
ZTE
Velük erősíthetnek
Két Budafok-játékossal, a kapus Gundel-Takács Bencével és a középpályás Csonka Andrással erősíthet a ZTE. (NSO)
Tovább az összes átigazoláshoz