Fotó: ztefc.hu

Senkónak az NB III-ban sem volt sok sikerélménye: Védhetetlen és üres kapus gólt is kapott

Senkó Zsombor az NB I helyett ezúttal az NB III-ban védett, de nem sok sikerélménye akadt az ETO II elleni találkozón sem.
Csakfoci.hu 2023. október 1., vasárnap 15:33
Fotó: ztefc.hu
Senkó Zsombor az NB I helyett ezúttal az NB III-ban védett, de nem sok sikerélménye akadt az ETO II elleni találkozón sem.
Szerző: Csakfoci.hu 2023. október 1., vasárnap 15:33

Ahogy arról a héten Sallói István, a ZTE sportigazgatója beszélt a csakfoci.hu-nak, a zalai együttes eddigi elsőszámú kapusa, Senkó Zsombor a Fehérvár elleni bajnokin bemutatott két nagy bakijával némi kényszerpihenőre ítélte magát, ráadásul csapata a jóval rutinosabb posztriválist, Dombó Dávidot is leigazolta.

Emiatt aztán Senkó vasárnap az NB III-as csapatban kapott szerepet (a pénteki, Puskás Akadémia elleni NB I-es találkozón pedig Gyurján védett és Dombó ült a kispadon), az ETO második együttese ellen védett a fiatal hálóőr. Sok sikerélménye azonban a harmadosztályban sem volt, hiszen csapata 2-0-ra kikapott otthon a győriektől, és a beszámolók szerint a korábbi ZTE-játékos, a rutinos Kiss Máté védhetetlen szabadrúgással vette be a kapuját, majd Rátonyi egy üres kapus góllal állította be a végeredményt a második féliudő elején.

Pedig a zalaiaknál több visszajátszó is a pályán volt az élvonalbeli keretből, Senkó mellett  Szalay, Klausz, Safronov, Soltész és Várkonyi is szerepet kapott az NB III-as bajnokin.

Olvastad már?
Posztriválisa is kiállt a sokat kritizált Senkó mellett: "Bármiben segítek neki, amiben kell, egy kapus életében vannak ilyen periódusok"
Gyurján Márton szerint Senkó Zsombor jó kapus, de most mentálisan erősnek kell lennie és akkor minden rendben lesz.
Elolvasom
Neked ajánljuk
Átigazolások
DVSC
Srdjan Blagojevic
Külföldön azt írják, hogy Srdjan Blagojevic vezetőtedző az orosz élvonalbeli FC Szocsi egyik jelöltje.
Légiósok
Gazdag Dániel
A Philadelphia is bejelentette jövő évi keretét, Gazdag Dániel természetesen a garantált szerződéssel rendelkező játékosok között van 2024-re is.
A PL-be igazolhat?
Gulácsi Péter
A Mirror a magyar válogatott Gulácsi Pétert is a nagy erőkkel kapust kereső Newcastle United figyelmébe ajánlotta.
Tovább az összes átigazoláshoz